Sramotan odgovor Dodika o zabrani ulaska Vici Zeljkoviću u SAD

6
Radiosarajevo.ba
Sramotan odgovor Dodika o zabrani ulaska Vici Zeljkoviću u SAD
Foto: Mondo.ba / Dodik sa bratićem Zeljkovićem

Nakon što je portal Radiosarajevo.ba objavio ekskluzivnu informaciju da sestrić Milorada Dodika i predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković nije dobio vizu za Sjedinjene Američke Države zbog povezanosti s njim, reporter portala N1 je postavio je Dodiku pitanje da prokomentariše ovu informaciju.

“Što se mene tiče i glupo je da postoji Fudbalski savez BiH, treba da postoji samo Fudbalski savez Republike Srpske”, rekao je Dodik koji je nakon toga u društvu jednog od članova prokomentarisao “možda bi mu tada bila odobrena”.

Snimak odgovora Dodika možete pogledati na linku OVDJE.

Španski savez kaznio Atletico Madrid zbog istupa navijača sa 20.000 eura!

Španski savez kaznio Atletico Madrid zbog istupa navijača sa 20.000 eura!

Posjetimo, Predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković nije dobio vizu iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini za Ameriku, ekskluzivno je saznao portal Radiosarajevo.ba.

Kao što je poznato, nogometna reprezentacija BIH 18. decembra igra prijateljsku utakmice protiv SAD u Los Angelesu, a predsjednik NSBiH imao je želju da sa bh. delegacijom putuje u Ameriku, no to mu nije dozvoljeno, jer nije dobio vizu za SAD.

"Osim njega, vizu za Ameriku nije dobio ni njegov savjetnik Marko Miličić", dodao je izvor portala Radiosarajevo.ba.

Vico Zeljković je sestrić Milorada Dodika, i američku vizu predsjednik NSBiH nije dobio, najvjerovatnije, zbog činjenice da se član Predsjedništva BiH od 2017. godine nalazi pod američkim sankcijama.

"U odbijenici nije navedeno zbog čega Zeljković i Miličić nisu dobili vize za SAD. Ambasada SAD u BiH ne mora ni navesti koji je razlog", dodao je izvor našeg portala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije