Sramno Dodikovo obraćanje: Ponovo prijeti ratom, vrijeđa "germanizirane Bošnjake", mrzi strance...

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Vodja srpsko copora opet laje pa krenite vise lajete 30 godina zivotinje genocidne zlocinacke

Green

BiH je extra teritorija problem su besprizorni slucajevi kao sto i sam znas. Jos malo.....

Role

Tako je Dodik, da se konačno skine luđačka košulja zvana Dejton i da rasformiramo RS milom ili silom.

Miki

Germansko mijesanje u unutrasnje poslove bih se podrzava a mijesanje srbija koja je takodje potpisnik dejtonskog sporazuma se osudjuje. Naravno da ne moze biti suzivota i bih se mora raspasti. Nikada necete dobiti suverenitet koliko god vam bundestaške gnjide pomagale.

Miki

Nije rs nego genocidna tvorevina

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Habuhabuhabu

Nije hrišćanska već *****čka. Ovaj i ne zna šta znači hrišćanska. On misli da je to lijeganje ruskih para na privatni mu račun.

#

Neko opet u #Popovaci opet nije zakljuco sve sobe !!

N

Ameriko i zapadu pleme ti *****, zbog vaseg embarga. Nagradili ste genocidase i sad rade sta hoce a vi gledate. Majku vam vasu i vama i ovom genocidnom stvoru.

Tuner

Neka ga. Neka dotuce rs finansijski. A dalje. Dao bi in sve da igora spasi zatvora. Ali nece da moze dodo

Miki

Nije hrišćanska već *****čka. Ovaj i ne zna šta znači hrišćanska. On misli da je to lijeganje ruskih para na privatni mu račun. ka Habuhabuhabu U cemu je razlika izmedju ruskih i americkih para. Osim sto tako zvucis krajnje muslimanski glup, sto znaci da gluplje ne mozes.

Kotromanjic

Muslimani bošnjaci su garant opstanka BiH a domaće fašiste lagano ćemo uništiti.

Habuhabuhabu

U cemu je razlika izmedju ruskih i americkih para. Osim sto tako zvucis krajnje muslimanski glup, sto znaci da gluplje ne mozes. ka Miki Razlika je očigledna. Ako ne možeš da je uočiš, onda si ni muslimanski, ni hrišćanski, već univerzalno i vasionski glup.

Kotomanic -_SRBIN--HRISCANIN

Muslimani bošnjaci su garant opstanka BiH a domaće fašiste lagano ćemo uništiti. ka Kotromanjic na *****skoj STRANI????????? LUDILO MOZGA---ah da baji janderi NEMAJU Mozga

ZASTO

ZASTO NARODI BIH ILI CLANOVI PREDSJEDNISTVA NE TUZE DODIKA SUDOVIMA

Kotromanic

Ba hlija--PASJOTURSKO *****E pasje VERE

Svinja te sa KURVOM napravila--_VEPRE balinski j

Hahaha ka rpatska svinja duduk jb.svoju mamaru zna da mora da i de a sa njime I nestanak genocidnog crnog vilajeta,zato svinja sada rokćene prižrijeva više ! ka Ljiljan

Samo naprijed

Miletu krm.u su to Germani i dozvolili. Da ih kaka i p.ša!

***

Lijepe riječi su ukras!

Asa

ZASTO PATRIOTSKE STRANKE U BIH, KAKO SE DEKLARISETE NE TUZITE SVIM SUDOVIMA EVROPE, SVIJETA I DRZAVE BIH DODIKA I COVICA.

***

.............

E, AJD CIK, MOLIM TE, PLEEEASSEEEE!!!

>>Tako je Dodik, da se konačno skine luđačka košulja zvana Dejton i da rasformiramo RS milom ili silom. ***

Opet mu je svaka na mjestu.

Samo sto se drugi boje to reci, a on ne.

Dfe

TUZITE GA SUDOVIMA

***

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije