Sramna odluka VM BiH: Ovo su „opasne osobe“ kojima niste pružili utočište nakon pakla Gaze!

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FUJBANDO

.etnici na vlasti, na pozicijama koje kao nešto odlučuju, e trojkaši eto vam kompromisa i načela, morala, đubrad jedna a ovim .etama ćerat ćemo se još krmadi prokleta.

BAD

Spremte se spremte *****ci, j e b a ć e m o vam majku jednom za svagda!!!

***

***

7hg90

I bolje im je da zaobiđu BIH . Svugdje je bolje nego biti ovdje kada vam o sudbini odlučuje kabadahija i femicidaš..

Guest

I sve ovo dok se po BiH setaju hiljade migranata sumnjih namjera.

Error

Ne znam zasto se pitamo ko su kad vec znamo ko su.Pitajmo sebe i ovu drzavu sta smo uradili da oni ne budu tu gdje jesu posebno ovaj fasista inace ministar (NE) sigurnosti.Pa pokazao VAM je ko je dizuci na FTV tri prsta ,i prosao je tako bez ikakvih posljedica krseci i zloupotrebljavajuci i ustav i funkciju na koju je ,usput,znamo kako dosao.Sto ce reci da je to isti soj odnosno zlo koji radi zlocine i izivljava se na ljudima djeci zenama gaze al i palestine.

Ne pijem dok Paja vozi

Pogotovo vi iz dijaspore

***

***

Insajderi zivot nam kvare

Vidite koliko nas iz tzv MZ maltretiraju “konstitutivnim narodima” samo radi velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske i stavljanja Bosnjaka-muslimana pod nadzor srednjevjekovnih EU križara. Nema BiH narode ni dijasporu ni Srbije ni Hrvatske! Njen suverenitet nije zasnovan ni na teritorijama ni na narodima susjednih drzava! Nema ni vecinski genetske slavene, Srbe ni Hrvate!

***

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljani nisu sa Karpata

Nema kritike Egiptu q dali su samo 72 sata zašto su tako malo? Zar nisu trebali dati dva mjeseca tri a zašto vjerovatno bi htjeli provjeriti

/ Najnovije