SPUS traži smjenu ministrice Mesihović: 'Pokušava oduzeti prava mladima'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EDTA

Kada smo vec kod krsenja zakona, nadam se da ce ova informacija naci put do zainteresovane publike i sirih masa. Naime, u masi neregularnosti i bolesnih odnosa, bolesnim aspiracijama odredjenih kadrova koji suruju sa ministricinim politickim mentorom i pokusavaju pretvoriti fakultet u licnu prciju, Farmaceutski fakultet UNSA-e je nasilno jednoj generaciji izmijenio plan i program ubacivsi cijela dva nova semestra, dodatnu godinu, a stare polozene predmete vecinom spojili dva u jedan, neke izbacili. Djeca prethodno nisu bila upoznata sa ovom situacijom tj. prevarena su, sto je rezultiralo velikim brojem napustanja fakulteta. Po zakonu i statutu, postoje jasna prava u slucaju nuzne izmjene plana i programa. Zaista je vrijeme da se malo zarovi u poslovanje ovog fakulteta, koji puno zuji, a malo meda daje. Djeca bas i ne nauce kako i koliko treba, a praksa je jadna. Sije ih svaki palanacki faks. Masu aparature i strucnosti nemaju. FF je srozan do neprepoznatljivosti.

Studen

Ne razumijem se baš u UNSA i SPUS ali vidim da je dobra ova ministrica. Od koje je stranke ona ?

DNK

A ,gdje je Marjanović ,da baci neku ublehu?

aahhh

ovo je ono udruzenje sto je sda cakijas vodio svojevremeno?! U Ilijas pa trazi smjenu!

ggggggg

A po svoj prilici neće ona još dugo, tako da ni Marjanović neće imati kome Viberom slati instrukcije. Definitivno najgora ministrica, koja se vodi instrukcijom šefa iz Zg "što gore, to bolje". Pa da je napravila jednu stvar kako treba, čisto reda radi, da je ne upamte kao kloca.

Zuki

Joooj Adne i pirsinga na nosu...jos da znate za tetovazicu iznad dupeetaaa i pirsinga bradavice...mmmmh

/ Najnovije