Spas od ljetnih vrućina: Građani pobjegli sa +40 stepeni na poznato bh. kupalište

0
Radiosarajevo.ba
Spas od ljetnih vrućina: Građani pobjegli sa +40 stepeni na poznato bh. kupalište
FOTO: Facebook / Panonika, Tuzla

I ove subote, 13. jula, veliki broj posjetitelja uživa u osvježenju na Panonici u Tuzli.

"Dobro došli sa sunčane Panonike iz centra Tuzle! U 11:00 sati, temperatura čiste slane vode dostigla je ugodnih 29 stepeni Celzijusa, dok stvarni osjećaj temperature zraka iznosi 37 stepeni Celzijusa. Salinitet u sva tri jezera i slapovima iznosi 33 grama soli u litri vode, pružajući jedinstvenu i opuštajuću kupku posjetiteljima.

U ovom trenutku, na Panonici boravi 5.420 gostiju, a na plažama ima dovoljno mjesta, ležaljki i suncobrana za sve posjetitelje. Uzbudljivo događanje je u toku s međunarodnim turnirom u odbojci na pijesku Panonika Beach Volleyball Tuzla", napisali su na Facebook stranici danas u toku dana.

Meteorolozi objavili prognozu do 31. jula: Evo kad konačno dolazi osjetno osvježenje

Meteorolozi objavili prognozu do 31. jula: Evo kad konačno dolazi osjetno osvježenje

Za ljubitelje muzike, Odisej Beach Bar na trećem jezeru pripremio je nezaboravno popodne uz nastup tuzlanskog pop-rock benda TNT, koji je započeo u 15:00 sati.

U nastavku pogledajte kakva je atmosfera na Panonici danas:

DOBAR DAN SA SUNČANE PANONIKE IZ CENTRA TUZLE💙 Temperatura čiste slane vode u 11:00 sati je 29 stepeni, stvarni osjećaj...

Posted by Panonika Tuzla BiH on Saturday, July 13, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije