Spahović izašao iz zatvora, sjeo za volan i pored zabrane: Hoće li reagirati MUP KS i Općinski sud?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I tako...

Promijenio se u zatvoru, shvatio gdje je greške pravio.

Opa Đurđa

Gdje je poslu predani Ramo Isak sada?

Role

Vratiti psa još dvije godine u tvorza

Ask

U kavez.

Sarajka

Ovaj je za kakvog rudnika ili kamenoloma da tamo volontira.

Ja1

Lijepo ponasanje, nema se sta reci. ***** sudiju koji mu dade dvije godine.Sudije treba poceti u zatvore trosti

Ja1

Sudiju u zatvor zajedno sa njim, cuj nagodba, priznao krivicu, pa kakav je to sudija! Jel to po principu ko prizna pola mu se prasta, naravno da je kriv, jel to trebalo dokazivati? Ma mu vam vasu

Ajfon Tuki

***

jah

Zamisli koliko je frajer malouman i jadan

IKS

Tata smeker, a sinovi picici! I jesu vala za tik toka.

Ma to su sve krivi Covic i Dodik.

...............

Šefko sa Drvenije

Bahatost! Vratiti u zatvor na doživtnu ili bar zakonom mu oduzeti život, da mu se olakša, ujedno svima takvima to napraviti za primjer da se vidi šta ih čeka!

/ Najnovije