Zašto su onkološki pacijenti vraćeni iz Zetre: Kriv je "nesporazum u komunikaciji"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adnan

Idite u Srbiju i završite posao. Ovi naši ne znaju ama baš ništa uraditi osim uzimati plate.

Ademir Spahić, koordinator

Ko je ovo Šankino narkomansko malo govno postavio za "Koordinatora" ????? Pa šta je čudno onda? FUJ!!!

Vergilius

Ko je ovo Šankino narkomansko malo govno postavio za "Koordinatora" ????? Pa šta je čudno onda? FUJ!!! ka Ademir Spahić, koordinator E fakat tačno. ko je ovog malog smrada postavio na ovu funkciju i NJEMU dao da radi ovako odgovoran posao, treba ga permanentno istjerat iz ove zemlje i zabraniti mu povratak zauvijek! Ovo je isto kao da bi nekopostavio Ratka Mladića za direktora memorijalnog centra Potočari!

"Doktor sestrinstva Ademir Spahić"

hahahahahahaaaaa...... "maloljetni borac koji je s 15 godina pomagao u liječenju i zbrinjavanju ranjenika u ratu" Bože sačuvaj! Degenerik kakvog rijetko majka rađa, dobro upamćen što bi sa svojim tatom Mesihovićem došao u neka doba s derneka pijan i drogiran u KUM da tamo maltretira uposlenike i osoblje koje radi noćnu smjenu. Sarajevo ga dobro, dobro pamti. Spahiću, bijedo dilerska, i ti ćeš doći nared. Kokošaru mali!

Bošnjak

Više nam je Vučić (koji nas je u ratu gledao sa Trbevića) pružio brige nego iko od naših vođa. Svaka njemu čast, kakav god daje. A našima, našim lopovima i neznalizama, našim katilima, želim da sve pare i funkcije koje su za sebe pribavili sa naših leđa, od naših para, da ugrobu jedu to i njišta više

Ado

Može li se išta normalno završiti od ovih naših debila?!

/ Najnovije