Somun: Od prof. Karčića smo mnogo naučili o svijetu islama

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BHTelecom, Eronet, Telemach (Upali mozak, zapitaj se i razmisli u vezi sa pretplatom)

Obavijest za neoprezne i lakovjerne roditelje i naivne policajce sa potomstvom na teritoriji Federacije BHS (BiH, Hrvatske, i Slovenije). Uposlenici BHTelecoma i Eroneta su cjepanice (nesvjesni, bezopasni i naivni baš kao i većina pretplatnika). Uposlenici telemacha lukava, izverzirana, namazana, manipulativna beogradska djeca sa skrivenim sjekirama u šapama. Drugačije kazano, ako si roditelj koji nije svjestan što znači finansirati telemach onda si nesposoban razumijeti da taj novac ide u šape perfidnom beogradskom djetetu koje čeka svojih pet minuta, vreba, sa skrivenom sjekirom u ruci, smatrajući tvoje dijete cjepanicom.

Godina 2022-a

Biden, Putin, Amerikanci, Rusi, Ukrajinci, Njemci,Turci, Francuzi, itd i njihova djeca potpuno nesvijesni muljaža smrti što im pritajeno zameću, raspaljuju, kuhaju, podmeću i spremaju u beogradu prstići i njihovi roditelji koji lupkaju po tastaturi računara prema Internetu.

Mahalski Radio

Poznato "kolut nazad kolut nared" Golubaprevrtanera Somuna i njegovih skojevskih manifetluka!

Zzzzzavezi Zrbolibane

Lijepe riječi su ukras

Paša moj podsjetimo se na davnu 1914-u

U ono doba beogradska perfidna i beskrupulozna djeca sa svojim roditeljima i saučesnicima u štamparijama informacija na papiru naoružana pištolima i fanatizirana. Što se tada tamo zbivalo ni danas pojma nemamo niti znamo. Sjećamo se da je sve počelo sa dvije cjepanice potpuno nesvjesne zbivanja: upucana trudnica Sofija u Sarajevu sa plodom u svojoj utrobi, i onda katastrofa s tim u vezi koju danas poimamo kao prvi veliki rat gigantskih razmijera nikad dotad viđenih u svijetu.

/ Najnovije