Šokantna saznanja Slobodana Vaskovića: 'Dodik je spreman na incidente i polako odlazi sa scene'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zna se koji su

Ne odlazi on jedini sa scene, ima ih još i nije on jedini spreman na incidente, ima ih još. Tenzije u Stocu, Srebrenici, navijački neredi, pucnjave po Sarajevu, tuče, napadi... sve organizovano. Banda nastala u ratu može funkcionirati samo i isključivo u haosu i anarhiju.

Sve 5, ali...

Sve da je Vasković stopostotno u pravu, nije Dodik samo jedan, ekscesna, incidentna pojava, iznimka koja potvrđuje pravilo. Dodika i njemu sličnih, u cijeloj BiH, cijele su armade. Posrijedi su stranački, mafiokratski, paradržavni režimi. Jer, ti paradržavni režimi ne žive unutar entiteta i države- entiteti i država podređeni su njima. Tako je već 34 godine. Kad bi se sve vrhuške tih paradržavnih karcinoma ovog trena politički obezglavile, ostaju mreže njihovih metastaza. I doslovce je sve premreženo: sudstvo, tužiteljstvo, policija, obavještajne službe, vojska, ministarstva, parlamenti, školstvo, privreda, mediji.

***

***

IKS

sa slike muslimanchinama i podhebava ih.... Samo tako Dodo!! ka Sokantno kako se Dodik konstantno belji Sta radis ovdje kad su tu samo muslimanchine? Bijednice, zivi svoj zivot, a ne tudji!

miki

nestanak republike srpske u ovom formatu i s ovim imenom može početi samo incidentom, nikako mirnim putem.

Aditivko

Dapače. Milorad I. se stalno poboljšava, tako da sve bolje čuva nam B-H, od zveradi sa Istoka i sa Zapada!

Vaskodegama

Do sada sve pogodio kao nekad Čedo Orlovi.

Gomorra

Do sada sve pogodio kao nekad Čedo Orlovi. ka Vaskodegama Ma pogodio je on ..... Šeta po Beogradu, bia lik totalno, koriste ga za svoje planove, ono ko fol demokratija pa on otkrio, međutim ima nešto sumnjivo. U toj svojoj nazovi demokratije on uporno izjadnačava sve strane, to ga otkriva. Kao duh hoda Beogradom, a lafo ugrožen, jeste al malo sutra.

Tako ti je to

Kad genocidaš priča o nacizmu a jedini nacisti su genocidaši i rusi genocidni zločinci .Tako ti je to moj Vasko

/ Najnovije