Snimak snajperiste iz Nedžarića: Tužilaštvo potvrdilo da je počela istraga!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Svi su oni u logistici bili i imaju prijatelje bosnjake. Do sljedece prilike.

Dejan

Zar Komsic nije bio snajperista. Da se mozda nije slikao sa snajperom za neki casopis, imati snajper a ne ubijati nije moguce. Logicno bi bilo da se i on procesuira.

@

Snajperista egal na kojoj strani da je bio, a ubijao djecu, civile taj ne zasluzuje da zivi.!! Tacka,!!

Topdzija Nurko

a vi muslimani niste imali snajperiste?

Guest

Guest Samo shvatite kakav je sklop te zivotinje na dvije noge. Jos se veseliti neka natavi i sada kad bude u prdekani olos jedan.

vb

Sem toga, degenerični retardi s ovog seljačkog portala: Stavili ste ovdje na ovaj članak snimke Phillipe Buffona s You Tube-a, da, ali s potpuno drugim čovjekom u „glavnoj ulozi“, ne kontam jeste li poremećeni i plitki sami od sebe ili imate neki „viši cilj“ (u što iskreno sumnjam, toliko intelekta nemate definitivno..). Tako da će površni posmatrači i dijasporski smetljari zagarantovano steći ili krivi dojam o svemu ili otići s njega s velikim upitnikom iznad glave. Debličine jeftinopopulističke nepismene glupe.

/ Najnovije