Snimak iz Tuzle: S prozora stana uzvikivao 'Nož, žica, Srebrenica'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Sta nece da otvori razvali vrata i baci govno s krova odmah

Koel

Sta nece da otvori razvali vrata i baci govno s krova odmah

Istina

Pa na ovom snimku se vidi da je lik tezak psihicki bolesnik, dovoljno je vidjeti kako se samo trza dok izgovara ove gadosti sa prozora. Treba ga smjestiti sto prije na psihijatriju!!

MDMDM

Tip je cini se mentalno poremecen i treba s njim nesto uraditi. Da li ustanova, zatvor, i slicno. Ali ne vidim kad neki u raznim prilikama spominju tekbir i Allahu akbar, naravno u negativnom kontekstu. Meni kad smeta ludjak, zlocinac, kreten, smeta mi iz svake vjeroispovijesti. Ne valja vam to ljudi. A ne znate ni ko je.

Ja i?

U cemu je problem? Moze li covjek u vasem kalifatu iznijeti svoje misljenje u svom stanu o vasem laznom genocidu ili mora misliti kako mu vi kazete?

Bravo

Tip je cini se mentalno poremecen i treba s njim nesto uraditi. Da li ustanova, zatvor, i slicno. Ali ne vidim kad neki u raznim prilikama spominju tekbir i Allahu akbar, naravno u negativnom kontekstu. Meni kad smeta ludjak, zlocinac, kreten, smeta mi iz svake vjeroispovijesti. Ne valja vam to ljudi. A ne znate ni ko je. ka MDMDM

@mdmdm

Razlika je u tome sto u talibanskom sudu bih odgovaraju samo srbi i hrvati, a muslicki zlocinci su pomilovani i samim tim nagradjeni da se setkaju kao narodni heroji, kao naser oric i drugi. Svojim sam ocima gledao kako jukini junaci bacaju srbe sa prozora i niko nikada zato nije odgovarao, kao i za mnoge druge zlocine u vasem multi-kulti sarajlabadu, a po komentarima ovde vidim da bi bosnje to opet radile i zato ne seri. Poznata je meni vasa tolerancija i principijelnost, ko vas ne zna skupo bi vas platio.

/ Najnovije