Snažna poruka iz Njemačke: NATO mora hitno zaštititi Bosnu i Hercegovinu!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Www

MOLIMO NJEMACKU I NATO DA NAS SPASE. OVAKAV PRITISAK VISE SE NE MOZE IZDRZATI, A TO JE CILJ VLASTODRZACA IZ RS. POJEDINCI PRIJETE, VEC SMO PROSLI NJIHOVU JEDNU TORTURU, HOCE SADA DRUGU. NATO JE SPAS.

Tuzla

Samo vi naoružanje dostavite neka se ovo već jednom završi.

Sarajevo

>>Samo vi naoružanje dostavite neka se ovo već jednom završi. ka Tuzla<< - Bravo! Pustite nama da ovo jednom za sva vremena završimo!

Infidel

>>>>Samo vi naoružanje dostavite neka se ovo već jednom završi. ka Tuzla<< - Bravo! Pustite nama da ovo jednom za sva vremena završimo! ka Sarajevo<< Pušite ga obadvojica! Očito niste bili ovdje kada se prvi put "završavalo".

@Tuzla/Sarajevo

A gdje da vam pošaljemo oružije u kojoj ste zemlji jel upitanju: Švedska, Danska, Njemačka, Austrija il ste baš puno blizu kao naprimjer Kanada il još bliže Australija. Da vi znate šta je rat drugačije bi govorili

PD

ne dao Bog da pukne u BiH ...OPET bi vi zapadnjaci okrenuli glavu

Gost

A gdje da vam pošaljemo oružije u kojoj ste zemlji jel upitanju: Švedska, Danska, Njemačka, Austrija il ste baš puno blizu kao naprimjer Kanada il još bliže Australija. Da vi znate šta je rat drugačije bi govorili ka @Tuzla/Sarajevo bravo! Onaj ko je preživio rat i u njemu učestvovao sigurno ga više nikada ne bi prizivao.

Podsjetimo na provjereno pravilo 99%

Bombardovanje po beogradskim kvartovima i infrastrukturi je najbolja metoda za smanjivanje opasnosti kako na evropskom kontinentu tako i u svijetu.

/ Najnovije