Snažna deklaracija iz Dubrovnika: 'Neupitna predanost Ukrajini. Potezi Rusije proglašeni ništavnim'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

haaa, :)) jada....

cak mi ih je na neki nacin i zao.... ono nesto proglasava, hahahahahaha :))))....

mamin anemičar glumata ratnika

a kad je trebalo braniti hrvatsku, onda je zbrisao kod francuskih masona...ffffffuuuuuuuujjjjjjjjj!!!!!!!!!!

Ne razumijem

Ovo je jako čudno

Pa ovo je odlican pokazatelj ko nas ¨vodi¨

A pogotovo za koga mi glasujemo. Znaci, 159 zemalja od 195 spremno odbacit dolar i swift. Kandidati za BRICS se roje kao pcele na med. SVAKA drzava na svijetu osim iskvarenog lazljivog zapada (usa i eu) podrzava Rusiju. Sada, upravo sada je pravi momenat za zauzeti poziciju u toj organizaciji, u novom, multipolarnom svjetskom poretku. Svaki ekonomski pokazatelj jasno svjedoci da je zapad na samrti. I sta rade ovi nasi?? Oni i dalje staju uz podrzavatelje cionista, nacista i same naciste, eno ga danas bio u DU.... A sta mi? Idemo glasovat kad su izbori, mediji trube o ¨gradjanskoj duznosti¨. Pa tu se ne zna jesu li oni pokvareniji, ili su oni koji uopce izlaze glasovat gluplji.

ŠUGO:

A pogotovo za koga mi glasujemo. Znaci, 159 zemalja od 195 spremno odbacit dolar i swift. Kandidati za BRICS se roje kao pcele na med. SVAKA drzava na svijetu osim iskvarenog lazljivog zapada (usa i eu) podrzava Rusiju. Sada, upravo sada je pravi momenat za zauzeti poziciju u toj organizaciji, u novom, multipolarnom svjetskom poretku. Svaki ekonomski pokazatelj jasno svjedoci da je zapad na samrti. I sta rade ovi nasi?? Oni i dalje staju uz podrzavatelje cionista, nacista i same naciste, eno ga danas bio u DU.... A sta mi? Idemo glasovat kad su izbori, mediji trube o ¨gradjanskoj duznosti¨. Pa tu se ne zna jesu li oni pokvareniji, ili su oni koji uopce izlaze glasovat gluplji. ka Pa ovo je odlican pokazatelj ko nas ¨vodi¨ _Б е м ј е ја теби м а т е решину, мале потомке, предаке, сву породицу и поријекло, млијеко које те је одхранило сељачко, с и с у и м а т е рицу која те закотила, мртве ти жегам и живе који ће ти акобогда умријети, утробу ли ти м а т е решинину карам и поњамке се онда у њу кад шимсвр.

Bilbo Baggins

Dokoličarski degenerik sa svojim upornim, višemjesečnim pljuvanjem po Sarajevu, Bosni, muslimanima, Bošnjacima, Bosancima i po svemu što ima veze za pomenutim je dozlogrdio svakom čitatelju ovdje. A isto tako i onaj sa psovkama i primitivnim uvredama ispod njega i iznad njega, i tačno se ne zna ko je gori. Treba zabraniti komentare, tačno. Ili ih dozvoliti onima sa pravim imenom i prezimenom pa da se zna ko piše i šta piše i da se eventualno može potražiti odgovornost od tih komentatora. Ovako, kao dosad je stvarno degutantno, prostački i primitivno do zadnje mjere. Mora postojati neko odgovorno lice koje dozvoljava sve to. I ako to ne uradi, kako je (za pohvaliti) i uradio u zadnje vrijeme na većini tekstova, onda tražiti i njegovu odgovornost za ovo verbalno trovanje. Lijep pozdrav svima i sve dobro.

copy/paste debilu selefijski

_Б е м ј е ја теби м а т е решину, мале потомке, предаке, сву породицу и поријекло, млијеко које те је одхранило сељачко, с и с у и м а т е рицу која те закотила, мртве ти жегам и живе који ће ти акобогда умријети, утробу ли ти м а т е решинину карам и поњамке се онда у њу кад шимсвр. ka ŠUGO: mrš u anadoliju smeće po tu rčeno!

riječi -Dokoličarski degenerik-jasno govore

Dokoličarski degenerik sa svojim upornim, višemjesečnim pljuvanjem po Sarajevu, Bosni, muslimanima, Bošnjacima, Bosancima i po svemu što ima veze za pomenutim je dozlogrdio svakom čitatelju ovdje. onda tražiti i njegovu odgovornost za ovo verbalno trovanje. Lijep pozdrav svima i sve dobro. ka Bilbo Baggins da si upravo ti taj islamistički psovač! za tebe i reisdfa je sve pljuvanje po islamu što nije bakirovo, reisovo i sejdino. hoćeš da se izbjegne kritika islamističkog ludila koje trese zelene, pa makar bili i rumenige i zlogumdžija. žulja te istina o vama koju uporno skriva i dnovinarski lažira i ovaj velikomuslimanski, mahalski portalčić. glumiš pravednika, a ugušio bi gčas istine, kritiku pomahnitalog islamizma u 23posto. nisam vidio NITI JEDNU OSUDU NAPADA NA SANJU VLAISAVLJEVIĆ od muslimana. ni ti nebitan nisi stao u odbranu ministrice, a protiv za,maskiranog islamoteroriste koji prijeti ubistvom. ah. da ti si si samo pošteni pravednik, al u qcu.

Deklaracijom se ne dobijaju ratovi

Ukrajinci neće vratiti teritoriju koju su Rusi zauzeli. Ni Japanci nikada nisu dobili nazad Havaje od SAD ili Kurilske otoke od Rusa. Obećanje, ludom radovanje

Sloboda govora ?

Ovako, kao dosad je stvarno degutantno, prostački i primitivno do zadnje mjere. Mora postojati neko odgovorno lice koje dozvoljava sve to. I ako to ne uradi, kako je (za pohvaliti) i uradio u zadnje vrijeme na većini tekstova, onda tražiti i njegovu odgovornost za ovo verbalno trovanje. Lijep pozdrav svima i sve dobro. ka Bilbo Baggins<<😂 Po tebi onda je najbolje zabraniti sva socijalna medija i internet - narediti narodu samo da gleda Dnevnik državne televizije. Pa to je gore od komunizma. Kao nekad Čaučesku ili kao Sjeverna Koreja

takijaš glumi -umivenog,eu prosvjećenog- islamistu

I ako to ne uradi, kako je (za pohvaliti) i uradio u zadnje vrijeme na većini tekstova, onda tražiti i njegovu odgovornost za ovo verbalno trovanje. Lijep pozdrav svima i sve dobro. ka Bilbo Baggins 😂 Po tebi onda je najbolje zabraniti sva socijalna medija i internet - narediti narodu samo da gleda Dnevnik državne televizije. Pa to je gore od komunizma. Kao nekad Čaučesku ili kao Sjeverna Koreja ka Sloboda govora ?<<on bi određivao šta je to prrotiv bosansko, a dozvolio bi svakodnevnu pljuvačinu po orbanu, trumpu, hrvatima, srbima i mnogim drugima koji nisu na tragu stvaranja islamske države po receptu islamističke deklaracije alije. ops, pardon, ovo je već možda za - zabranu i antibosansko-. islamizam ima osjetljivu dušicu.

svim moodonjama na slici zadužit

uvalit oružje u ruke i odmah ih poslati na front da ih zelenski potroši kao što troši i jadne ukrajince - kao topovsko meso. narcisoidnom, pokvarenom maminom glavonji plenkoviću uvalit najveći mogući mitraljez i još 2 bazuke jer je konjina u najboljim godinama za nađubrit zemlju, a on je sam po sebi najkvalitetnije đubre. ko vam daje pravo da šaljete mladost u smrt? za koga? za vas i tog izraelskog štakora? proklete, beskičmene sluge!

/ Najnovije