Snaga naroda i vijećnik Drago Jurić podržali Mirzu Selimbegovića za načelnika Novog Grada

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

USD

Moja nena kaze da podržava Efendića. Njen glas je isti kao i gospodina Drage. Ne znam zasto to ne objavite ako već objavljujete pojedinačne izjave. Opcinsko vijece ne cini jedan covjek pa onda propitajte sve.

Ahahha

Sta znaci placeni clanak i promocija trojke

Bolje

Drago Jurić 20 godina se kao tzv Hrvat mota po općinskom vijeću Novi Grad. Za 20 godina nijednom nije izašao za govornicu, nikada ni jednu inicijativu, prijedlog, rješenje problema nije iznio. Samo je poslušni Hrvat dizao ruku da glasa da se tamo nekom tajknutu uradi trotoar ili asfalt ispred firme. Pri tome je uzimao oko 2000 KM od općinskog vijeća mjesečno, pa kao pripadnik hrvatske komponente još 2000 u gradskom vijeću Grada Sarajeva, te paušale, naknadne u komisijama itd. Iskoristio je lažnu konstitutivnost za lični profit, boli ga briga, nađe se tu i tamo 1.500 ovaca da glasaju za njega da uđe u općinsko vijeće. Uglavnom naivnih penzionera, starijih žena koje i ne znaju čitati plakate. Semir će pobijediti, Zabrđe, Rajlovac, Boljakov Potok i sve one kuće imat će priključak na vodu, kanalizaciju, struju, internet, asfaltni put itd

/ Najnovije