Christian Schmidt poslao poruku političarima u BiH: Ono što je hitno potrebno...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

huhuoiji

Oval kao sa marsa da je pao. i to na glavu ;)

Bosanac

Svabo ti si stvarno zaluto neznas ni ti jesi doso il poso samo gluposti valjas

Guest

Ono sto je hitno potrebno, da razgulis iz BiH u zagrljaj svoje mamice i da joj ga usput dobro pristavis.

Đe si kršćanski demokrato?

Jesu li biskupi u ime svojih ovčica, ovaj glasača na elektorsim kolegijima u Nici, Konstantinopolju i Kalhedoniji deomokratski izabrali koaliciju spasa Babo, sin i kasper sa ćundarom na mjesto kršćanskog boga s neogranićenim trajanjem?

12345yu89

Zelimo i skenere i kamere na svakom birackom mjestu.bez toga ce opet pobjediti sda teroristi,hdz fasisti i snsd sovinisti.oni dobijaju glasove na lopovluku,zasto bi izlazio na izbore.

Nikolica s prikolicom

I ovaj cirkus sa Sejdićem, Fincijem, Pudar i Zornić...Pa dajte manjini sva prava, za to vam ne treba ništa mijenjati. Koliko ih uopće ima po popisu? Skupa 3%? Šta bi sad trebali imati i svoj Dom naroda, svoga člana Predsjedništva? Ne smiješite se, svijet vas sluša i gleda. Da, u svijetu postoje višenacionalne države, čak i u Europi. Eno i u Rusiji imaju svoje Republike. Nemaju u Turskoj, na primjer. Kod njih čak ni 25 milijna Kuda nema nikakvih prava, ne nacionalnih i ne građanskih.

Hercegovac u Bosni

Ovaj Schmidt samo svoje šiba,ludilo.

/ Najnovije