Smajlović: Vukoja bio jedan od najboljih kandidata i radi toga je odabran

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

batal

koliko danas košta jedan bošnjo??kako se ovi naši "političari" ponašaju čini mi se jeftiniji su nego 92 e.najgore što uz sebe i Bosnu prodaju ....

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

expert

Expert iz stranke experata kaze...Boze sacuvaj!

Fula

Promaseni politicar !

Šuplja NIPovska

Smajloviću kada se i konobar traži na oglasu postoje uslovi od kojih je i rad na istim poslovima od najmanje ...... Nemojte narod praviti budalama. Izasli ste u susret HDZu jer nemaju boljeg kandidata u stranci a oni su izašli vama u susret za mjesta za koja vi nemate prave ljude pa postavljate i nepismene.

Aco

Kako idioti kao ovaj polupismeni odlučuju o kandidatu za ustavni sud ?

/ Najnovije