Smajić: Premijeru, nemojte nas više ponižavati. Zašto se moralo pristati na današnji sastanak?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tetka i Baja

a vole se samo ova naša tetka nema karaktera nikavog Mile je grlatiji.

hu iz ju smajo ba?

okle tebe?! date nije marfijaga poslo da zalaješ?

Istina

Lijepe riječi su ukras!

ti bas voliš da te prosipam po portalu

okle tebe?! date nije marfijaga poslo da zalaješ? ka hu iz ju smajo ba? a zans sto si mi drag. Nije zbog 80l šljive nego sto se upališ ko šibica. Nego radi li vam onaj Mocart gore u Foči. Slabo sem pice sta mozes pojest.

Smece za BiH ...

... ne prestaje sa agresivnim tonovima. To je njihov krajnji domet, pljuvanje po svemu sto zeli bolje sutra. A zasto? Zato sto nisu na vlasti. Naravno, po ugledu na sdfa, ipak su im to mentori. Zamisli kakav je to sljam?

smajo ba jes to ti ode?

a zans sto si mi drag. Nije zbog 80l šljive nego sto se upališ ko šibica. Nego radi li vam onaj Mocart gore u Foči. Slabo sem pice sta mozes pojest. ka ti bas voliš da te prosipam po portalu okle tebe ba? zar nisi pod papučom one tvoje goropadne hanume?

***

***

Evo ih oni

***

IVA

***

kako to

oni su izdajnička djubrad, najveća poslije Alije Izetbegovića

WTF, Američki partneri?!

***

Golić

podanićki odnos prema dodiku a nije prema kaubojcima sa marin dvora?! da ne kajem, atlantskim partrnerima...

Ufuf

Kome mi dajemo glasove! Nenormalni su svi! Premijer i njegovi partneri su ovim zakucali zadnji ekser u svoj kovceg! Nije bilo za vjerovati da mogu biti gori od prethodnika, kad ono, razuvjerise potpuno! Dosta vise!

/ Najnovije