Službeno: Filozofski fakultet u Mostaru otkazao Ljetnu školu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Frhunac licemjerstva!

Haha

***

IVA

ZASTO KATOLIBANI PRO 'U' NISTE UZELI SA FREEPIK JEDAN OD 30 PHOTOS KOJI REALNO POKAZUJU MOST! '"Nacionalizam je negativna kategorija duha, jer nacionalizam živi na poricanju i od poricanja." DANILO KIS

ACO

ZASTO NISTE POSTAVILI SLIKU VELIKOG MATINA TOPICA HDZ FUKARE I NACIONALISTI?????

tužno

Tužno je kako Zlo uvijek odradi svoje. Od nekakvog bezveznog plakata napravi Netko cijelu dramu, samo da bi napravio Nered, Svađu, Probleme među ljudima. Ovaj portal je očito u službi svega ovoga napisanog velikim slovom. Svaka čast istinskim i vjernicima i rodoljubima, ali budimo realni - ovo je taaaako iscenirano sve, samo s ciljem - zavadi još više, natjeraj i jedne i druge da se što više zamrze. Zlo na djelu. A može li služiti Bogu netko tko širi zlo i potiče zlo? Filozofski je u ovom slučaju samo kriv za lijenost i površnost osobe koja je radila plakat, jer se plakati kao i sve ostalo rade pomno i stručno, a ne skidaju se slike s nekih besplatnih stranica i potom provlače kroz opet besplatne programe umjetne inteligencije da ih ista doradi pa da djeluju originalno. Ali cijela ova politička pozadina koja se podmeće može biti samo na sramotu Onoga tko je istu pokrenuo. Zlo i mržnja NE mogu biti od Boga. Zapitajte se gdje će vam duša i šta ste s ovim postigli? Na tu ljetnu školu je možda trebalo doći 20ak, možda i više studenata iz inostranstva, onih istih koji bi u Mostaru platili smještaj, kupili hranu, suvenire.. Sad neće doći. Šteta svima nama. Mala šteta, ali jedna u nizu onih koje nam politika stalno radi. Nama koji pošteno radimo za minimalac, i gledamo kako neka ljudska bubašvaba svako malo gleda da nam zagorča svakodnevnicu. Da taman kad netko pomisli uložiti nešto u ovaj grad, da mu odmah dođe misao - šta da ovdje otvaram ovi se još biju međusobno.

/ Najnovije