Službeni dokumenti otkrivaju: Kakvo naoružanje imaju BiH, Srbija, Hrvatska i CG?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Toki

Kupis 10.000 dronova, dignes u zrak i dar mar napravis

Damianusdarcus

Budućnost rata je joystic, dron i 15-ogodišnjak koji je prošao sve nivoe dron wars igrice!

Kuronja

U zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH mi smo se odbranili sa vilama i grabljama protiv 6 armija hv/hvo,servija/c.g.abdićevci I domaći đikani!!!!!Tako da nama ne treba ovo što imamo je ihaha a ako treba opet ćemo otimat od đikana neka oni kupuju!!!

Dudek Krivousti Njofra

Nažalost onakvu Slavnu KADA SMO NAORUZALI ARBIH ZAUSTAVI ALJO BLENTAVI..POCELI SMO SAMO VRACATI DUG..

Eugenaza

Ništa je to šta ima BiH. STOTINE TISUĆA gladnih bošnja što će sve da pojedu.

Zeiss

Sve dok je američke ambasade u Sarajevu, BIH će imati svo potrebno naoružanje. Bez brige.

Filip

U zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH mi smo se odbranili sa vilama i grabljama protiv 6 armija hv/hvo,servija/c.g.abdićevci I domaći đikani!!!!!Tako da nama ne treba ovo što imamo je ihaha a ako treba opet ćemo otimat od đikana neka oni kupuju!!! ka Kuronja AHAHAHAH JESTE JESTE, CITAV NATO VAS BRANIO, A VI PLAKALI, HELP NATO HELP...REPUBLIKA SRPDKA JE OPSTALA PROTIV CITAVOG NATO SAVEZA, SAMA... A SAD NATO NECE SMJETI PISNUTI, GOTOVI STE. .

Mirza

Kupis 10.000 dronova, dignes u zrak i dar mar napravis ka Toki Ma kupis 100 000 malo je 1000, BiH nema para da kupi cizme vojnicima, poderane nosimo. Plata 600 km, DAJ NE SERI...

/ Najnovije