Slučaj Novalić i drugi: Šta je kazala svjedokinja Sunita Alagić?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar za porez

Android Knego prije 2 sata Želi nam Fudil reći: sve vam je poskupilo, ali ćemo vam nadomiriti kroz smanjenje plata.

Yebolivas otac lopovski a seljacki! Greskom me je majka ovdje rodila!

.

Ne_kontam

Ovo je isto, kao kad krenes da kupis tene, a greskom platis cizme. Mi smo ovce, sto procitamo ovo i sjedimo u kucama mirno.

muamer

pogledajte kako ovaj SDA portal naslovljava ovu vijest kao greska u koracuma na trecligaskoj utakmici Mamicu vam j...m placenicku

Fadilj Malinoa

registrirani SDA dodž

/ Najnovije