Slučaj bebe koju su 14 puta izgrizli u vrtiću u Sarajevu: Evo šta kažu Tužilaštvo KS i inspekcija

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zašto traje tako dugo sve?

Ugrizi djeteta, odrasle osobe ili životinje, zna li se bar to?

Nisu je izgrizli nego ugrizli 14 puta

I ima 14 ugriza

Error

Eto ko odgaja djecu po vrticima svi osim pedagoga Zao mi je djeteta ali eto uvijek mora da se desi zrtva da bi se istina licemjerstvo mito i korupcija pokazali u kristalnom sjaju Usput da ko god ima dijete zna da djeca prolaze kroz fazu ujedanja od jedne pa do otprilike jedno i pol godine al dijete se takvo nadgleda odgaja i uci da je to lose Medjutim kad se mito i korupcija pomjesa sa ne strukom izadje to Sami smo krivi

Nepismeni dnovinaru!

14 puta izgrizena bi znacilo da su jadnu bebu 14 puta grizli (po jednom, ili vise puta)... Trebao si stavit 14 puta ugrizena, to bi znacilo da je bilo 14 ugriza. Ne razumijem zasto ne citate, sve bi naucili.... Pretpostavljam da ne volite bas?

Kršteni kum Paja

14 puta izgrizena bi znacilo da su jadnu bebu 14 puta grizli (po jednom, ili vise puta)... Trebao si stavit 14 puta ugrizena, to bi znacilo da je bilo 14 ugriza. Ne razumijem zasto ne citate, sve bi naucili.... Pretpostavljam da ne volite bas? ka Nepismeni dnovinaru! Objasnim im kolektoru

Sdfg

Po običaju, niste ništa novo rekli o slučaju, niti šta je preduzelo i utvrdilo tužilaštvo. Pišete neke nebitne stvari o rezultatu inspekcijskog nadzora, a ono suštinsko ne spominjete: ko je izgrizao dijete, zašto itd. Da je moje dijete neko izgrizao dijete, ja bih pojeo odgajateljicu koja nije vodila računa o djeci. A i tužilaštvu treba godina da se pokrene istraga....Sramota!

/ Najnovije