Slobodan Vasković: Milan Tegeltija odlučio da prezimi na Maldivima

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Pa u nas ljudi vole da nagrade te Sto IH pljackaju i prave budalama. To ostavljaju i u amanet svojoj djeci koja znaju da IH skola i nauka nikad nece dovesti do pristojnog zivota i blagostanja.

Belay_Boy

Dobro potkovani javio se sa Maldivia,

Upućeniji

Pa i njegovi roditelji imaju love!

chim

Wau! A Tijana je tako lijepo napućila usne .....ma nema dalje! I eto.......svu tragikomediju ove jadne zemlje slikovito opisuje priča ovog retarda s govornom manom i u njega mu gospoje...žene-majke-kraljice..... Lijep i egzaktan primjer za svakog ko rađa i odgaja djecu u ovoj rupčagi..... Dakle djeco: Kradite, varajte, lažite, na svaku ljudsku i moralnu vrijednost zaboravite i - Život je Lijep!

P

Pa i Seka vozi mecku od 200 hiljada

xx

evo di su vase pare

!!!!!

MA TO Tijana! Evo već zamisšljam kako mi ga flautaš polako a ćelavi grgljo svezan na stolici ko ona dvojica u Pulp Fiction gleda i plače s onom kuglom u ustima....hahahahahahaaha

chim

MA TO Tijana! Evo već zamisšljam kako mi ga flautaš polako a ćelavi grgljo svezan na stolici ko ona dvojica u Pulp Fiction gleda i plače s onom kuglom u ustima....hahahahahahaaha ka !!!!! Zed is dead, baby......Zed is dead..... :)

domaci gost

doci ce vrijeme da ce ist likovi biti ponovo na slikama ali sa lisicama na rukama

pa kad na Maldivima Tijana zapjeva .....

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

..a potkovani s ležaljke odgovara :

Kad sam bio u Novome Sadu u Novome Sadu, u Novome Sadu susreo sam Jovanovic Radu Jovanovic Radu, Jovanovic Radu Dal' zbog kola, il' zbog mene mlada prevari se, pogleda me Rada (2x) Ref. Nista od nje ne bese mi sladje jao Rado gde bas mene nadje ja, oj Rado zivota ti tvoga sta mi radis dal' si svesna toga Nas smo susret proslavili s vinom proslavili s vinom, proslavili s vinom setajuci Petrovaradinom Petrovaradinom, Petrovaradinom Dal' zbog para, il' zbog mene mlada prevari se, poljubi me Rada (2x) Ref. Kad sam pos'o u Beograd kuci u Beograd kuci, u Beograd kuci mislio sam srce ce mi puci srce ce mi puci, srce ce mi puci Al' da vidis srece iznenada podje sa mnom Jovanovic Rada

I na kraju - njih oboje together:

Ljubi me jos dugo, dugo mi smo jedno za drugo ne zali sebe da dajes neces da se kajes (2x) Ref. 2x Tako, tako, tako, tako to srce zeli tako, tako, tako, tako to me veseli samo tako, samo tako sve cu da ti dam ostani kraj mene da ne budem sam Ne idi vreme ne zali ostani vatru zapali ta vatra zivot nam krasi ne daj da se gasi (2x) Ref. 2x Osecam tvoju toplotu sve si u mom zivotu ne idi sad kada gorim pusti da te volim

Cham cham

Šta je chime, što si tako ljubomoran. Nekome je bog dao da ima sve, a nekome kao npr. tebi, i sličnima , zamotuljke ružne, i smrzavanje u smogljivoj rupi, zvanoj Sarajlabad. Ništa bolje, takvi glupani pokvareni i zlobni i ne zaslužuju. Zna bog šta radi!

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

chim

Šta je chime, što si tako ljubomoran. Nekome je bog dao da ima sve, a nekome kao npr. tebi, i sličnima , zamotuljke ružne, i smrzavanje u smogljivoj rupi, zvanoj Sarajlabad. Ništa bolje, takvi glupani pokvareni i zlobni i ne zaslužuju. Zna bog šta radi! ka Cham cham Ali definitivno bog rijetko kome dadne da TAKO OPALI LAJK SAMOM SEBI, ti niko ne zna ko ti, i Hvala Mu, Tebe je baš počastio ...

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

**

Voli ga Tijana ko brata rođenog, voli ga primit ko saučešće....vidi se jasno ....

Cham

Kakav si bolesnik ,chime, to je stvarno, patologija. Jadan si, i za žaljenje, ali stvarno. Evo, neću više s tobom da polemišem, jer te stvarno žalim. Malo sam se zezao s tobom, ali, vidim, da tebi treba pomoć. Sorry.

chim

Kakav si bolesnik ,chime, to je stvarno, patologija. Jadan si, i za žaljenje, ali stvarno. Evo, neću više s tobom da polemišem, jer te stvarno žalim. Malo sam se zezao s tobom, ali, vidim, da tebi treba pomoć. Sorry. ka Cham Ćaći u Zimbabve idi Čedo Škobo pa njemu tamo republikaj imbecilu fašistički

Sarajevo

Uz iskrene želje da na Maldivima dobije sifilis, sidu i gonoreju, kako on, tako i ova njegova gumenjara, te da laganom smrću i u teškoj agoniji umire godinama, a taj novac koji je nakrao iskoristi za katetere, infuzije i citostatike, građani sarajeva mu srdačno otpozdravljaju!

/ Najnovije