"Nezabilježena diplomatska glupost Dodika, ova budalaština mora što prije završiti"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ja nista ne razumijem!?

***

Lijepe riječi su ukras

.........

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

tuner

treba ovu sirovinu sto prije iza resetaka. i sina mu.

Haha

Zašto netko ne nametne njemačkog ambasadora? Dokle ujdurma?!

Milojko

pod satorom rushi stolove,pa je uvjeren da ce i drzavu tako.E volusino laktaska,nece moci ove noci.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Bogoljub

E nesrećo što te probrasmo lažeš nas Srbe ko Haris Bošnjake 100posto Bih

/

„Dodik i diplomatija“ To je dovoljna glupost ..*** Dobro jutro uspavani narode BiH pametno bi bilo da se probudite !!!!!

Suri

Neutralni Dodik!

Cdr

SVAKA BUDALA IMA SVOJE VESELJE PA I DODIK

Cgz

STALNO SI DODIČE SA NEKIM POPOVIMA, MOLIS SE DRAGOM BOGU, A RADIS PROTIV SVIH NARODA I SVOHIH SRBA, A NAJVISE DRAGOG BOGA.u U KOGA SE KUNES. ZASTO NE POCNES SARADNJU S LJUDIMA VEC RAZGRADNJU ZA KOJU TE S V I OPTUZUJU I KUNU. DODICE, SAMO SE LIJEPOM USPJEVA, URAZUMI SE...

Uvod

U totalbu blokadu svih institucija....Srbi vreme je za ujedinjenje

Istina

Slobodane, samo je veliko pitanje, koliko je pameti ostalo kod Laktašenka.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Nametnut nove promjene izbornog zakona -

- tako da se i RS-u nametne izbor probosnjackog Srbina, kao sto je ucinjeno Hrvatima uz pomoc Sejde pjandure i problema nema. :))))

Sarajevsky

Ovo će ga skupo koštati. Od Njemačkih plata živi nekoliko desetina hiljada Srba iz BiH, i ako nastavi svoj lični inat- a realno je pretjerao, posljedice po radnike iz Republike Srpske bi mogle biti uskraćivanje boravišnog prava i radne dozvole, dakle stotine medicinara prvo. Drugo, strancima i treba pokazati da više ne mogu šefovati putem ambasada, ali ovo je mnogo veća šteta za RS( osim ko ima pasoš Srbije). I na koncu , naravno da se preko otvorene laži i uvrede ne prelazi. Njemačka Savezna Vojska je u toku mandata EUFORa potrošila samo za totalnu obnovu infrastrukture i interijera kasarne Rajlovac skoro 8 miliona eura, od čega 400.000 samo za novu trafo stanicu. Tu trenutno služi i dosta Srba, a upoznao sam i dozapovjednika koji je srpski oficir. U Kasarni Pazarić je uvijek minimum 30-40 regruta iz RS plus podoficiri. Za kasarnu Doboj nisu krivi Nijemci već traljavost našeg Ministarstva odbrane i Komande OSBiH koji su dostavili krajnje upitan i financijski netransparentan plan obnove( talovi lokalnih građevinskih tajkuna), te je "AbtWerv Bundeswehra" zbog moguće pronevjere stopirao transfer novca i prije ove Dodikove gluposti. Na njegovom mjestu bih savjetnika za vojsku išutao nogom napolje. Ali Dodik je ovim činom postao i neprijatelj službe BND, a to je vrlo ozbiljan problem.

Ludak

Zašto netko ne nametne njemačkog ambasadora? Dokle ujdurma?! ka Haha Na što da ga "nametne" ?

Mujo

Lijepe riječi su ukras

Opravnik poslova???

Koji jetimi rade na ovom portalu....

Krelj

SVAKA BUDALA IMA SVOJE VESELJE PA I DODIK ka Cdr

/ Najnovije