Slavo Kukić: Argumenti hrvatskih vlasti za ignoriranje Komšića nisu opravdani

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Koliko puta je kod vas ne treba mu plaća na ustaškom sveučilištu. Kod vas može zaraditi više.

Katy

Ko ne bi ignorisao ovog mahalskog pijanca??? Sta se sa njim moze dogovoriti?? Jedino reagira na svaciju izjavu. Drugo nista ne radi. Suvisni je na njega trositi vrijeme bilo kojem drzavniku.

CC

Hrvatska je ta koje ne postiva medjudrzavne odnose od 1991 do danas. BiH je urednu vratila svu imovinu Hr koju su imali u BiH , a Hr nise ispunila nista . Ogromna imovina BiH firmi i pojedinaca nalazi se u Hr koju su nam oni sa svojim zakonima oduzeli. Tudjman i Alija su oformili komisije koje su ratifikovale granicu izmedju dvije drzave , a koju sabor Hr nikad nije usvojio . Preko hr-hb Hrvatska krade vodu iz Buskoj jezera i proizvodi struju itd.itd. Najbolje da ih tuzimo za agresiju na BiH pa nek im zuji u usima !

071

Sejdo Komsic nije hrvatski cland predsjednistva. On je vas muslimamsni clan predsjednistva. Zuti ga vec treci put ubacuje u predsjedniistvo da mu odradjuje prljave poslove i preglasava Srbe. Nista od gradjanske drzave u kojoj ce te vi muslimani krojiti sudbinu Srbima i Hrvatima. Takva drzava eventualno moze da postoji od Kozije cuprije pa do Dobrinje.

Zajednički interesi svih susjeda Tariguzije

Možda da prosto vojna inžinjerija NATO-a eksplozivnim nabojima minira dalekovodne stubove prema Tariguziji čime bi se istodobno kao sekundarna sirovina dobile još i znatne količine željeza, uz istodobno povećanje sustavne bezbjednosti gotovo svih atomskih centrala evropskog kontinenta i time automatski znatno smanjuje nepovoljnih utjecaje za funkcioniranje trans-sibirske željeznice kroz Rusiju zajedno sa njenim ograncima poput onih u Kazakhstanu i Mongoliji, a zbog potreba prekoatlantske razmijene ujedno i zaštita američkih interesa. Dalje, zavrtanjem naftovoda i plinovoda iz Mađarske prema Vojvodini uz znatnu kompenzaciju Gasprom-u izgradnjom novih cijevi pomenutih fluidoenergenata iz Mađarske kroz istočnu Slavoniju, Distrikt Brčko, Tuzlu pa sve do planiranih terminala u Dalmaciji ili zapadnoj Hercegovini, čime bi se otvorile mogućnosti da se na rubu Tuzle koji ne tone izgradi plinska elektrocentrala i ujedno toplana za potrebe grada. Tako bi Vinkovci, Osijek, Brčko, Tuzla, Zenica, Sarajevo, Mostar i Ploče pomenutim cijevovodima dobijali navedene fluidoenergente (fluidokemikalije), a ujedno sa priključkom na predratni JANAF Hrvatska bi zajedno sa BiH, Mađarskom i Rusijom kontrolirala ekomiju Tariguziju sa njenim remetilačko-genocidaškim aspiracijama. Što mislite o tome ? Ima li drugačijih prijedloga ?

/ Najnovije