Slaven Raguž: "Doživjet ćemo krizu. Imat ćemo haotičnu situaciju u BiH"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Po mjeri sva tri naroda. Tamo gdje si vecina hoces samo sahovnicu a gdje si manjina hoces da je do pola sahovnica. Ma bas bi li. Hoces armiju opet u zap hercegovini? Ili da se srbi i bosnjaci dogovore pa zajedno provedu u djelo sve?

Mostar

*raspala bi se do ujutro, a *politikom *taj proces je *ubrzan.

Celo

*" raspala bi se do ujutro, a idiotskom politikom *taj proces je **. ka Mostar Mislis ????

ZILIC

Po mjeri sva tri naroda. Tamo gdje si vecina hoces samo sahovnicu a gdje si manjina hoces da je do pola sahovnica. Ma bas bi li. Hoces armiju opet u zap hercegovini? Ili da se srbi i bosnjaci dogovore pa zajedno provedu u djelo sve? ka Tuner VI **PRAVIT *RADI **

hmmmmm

Ovi gdje dodju i gdje vladaju, tu je aparthejd. A na sav glas traze prava. Sto ti je covjek be stida.

Bosanac

Ugrozeni Rvati kako ste ugrozeni najbolje zivite u Bosni najvise ***

Objektivan i nepristran

Gledajte, postoji jedan dosta lagan zahvat koji bi otupio ovu vrstu zahtjeva HR-komponente i ja se barem nadam, doveo do koncepta jedna BiH - jedan predsjednik, a ne tri klauna sa tri place i triput povlastice, sto puno kosta a oni nista ne rade. Taj zahvat je jednostavno uvazavanje bosanskih Hrvata. Ni o cemu se tu ne radi specijalno, doli o kulturno-obrazovnom aspektu i sprecavanju negativne diskriminacije. Ne treba BiH-Hrvatima davat nikakva specijalna prava, naravno da ne. Svima jednako, svaki gradjanin BiH je jednakih prava. Ali malo "odvadit" potenciranja bosnjackog kulturoloskog, religijskog, itd, znaci prvo vratit jezik na standarde otprije rata, a ne izmisljat gdje bi slovo "h" jos moglo doci :), malo diskrecije u medijima kad se radi o religijskim praznicima i proslavama (za sve tri komponente, razumije se), malo bolje sankcionirat one koji truju atmosferu kroz medije, jednostavno malo TAKTA. I vidjeli bi, vrlo brzo bi na toj HR-strani ostala izolirana samo vlastograbezljiva sacica, a oni bez podrske u svom narodu ne predstavljaju ama bas nista i problem rijesen. BiH-Hrvatima nista nije smetalo prije rata, cutali i radili kao i ostali. Eh, pa i opet ce, samo ih ne treba ponizavat o podsjecat da su malobrojniji. A i sto su malobrojniji, nisu toliko bili, nego su odselili, a upitajmo se zasto su odselili? Kako da kazem... neka jaci (brojniji) malo pripazi na slabijeg (malobrojnijeg), pa ce ga slabiji voljet.

Ko te sta pit'o UZP-ovac !!

Pusi ga celo ;-)* bice opet Komsic..ne zato sto ne mozemo drugacije,vec zato sto ste dosadne,pokvarene,hinjave pychke !!

Nikad

Nazalost vecina hercegovackih Hrvata se ponasa kao da niste BiH gradjani nego iskljucivo samo hrvatski.Nece icii decko moras se za svoja prava borit u glavnom gradu BiH a ne po savjete ici u Zagreb i ponasati se u smislo "ako ne prihvatite nase zahtijeve imat cete Ukrajinu u BiH.Neide to tako; treba nekad popustat ,a nekad ne,pa smisao politike je u tome,a ne kao covic.Mi smo kao hns donijeli zakljuvke i evo prihvatite ih ili ....zvat cemo milanovica sa vojskom,a plenkovica da u Briselu trazi sankcijr za BiH patriote.Ne bum islo tako decec !

TNT

Slaven Raguž: "Doživjet ćemo krizu. Imat ćemo haotičnu situaciju u BiH".... Vec smo navikli,navikli smo u stvari na jos puno gore situacije, hvala na brizi, ali mi imamo zakon, imamo cik, nacicemo i novce ... i na kraju sto je i najvaznije izabrat cemo Hrvata u prdsjednisvo BiH, galsovima gradjana Federacije BiH. Zeljko Komsic je pravi pravcati Legimitivni Hrvat iz BiH, Hrvat od cace Hrvata i matere Hrvatice.

N

Ti i takvi kao ti i trebate da dozivite krizu. ***

/ Najnovije