Slaven Kovačević: 'Schmidt pokušava zaštititi sistem koji je nastao na genocidu i UZP-u'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gdje se

UZP ovac sklonio? Izađi, jenbo te Nenad FAKE i jazavac čović, obrati se gradanima

Haha

Veselom Slavenu 20 penzionera daje snagu za borbu? Luđi je nego što sam mislio!

Beg

Hoćemo akb

Alo

Nastao je kako je nastao, svi potpisi skupljeni, znaci pristali. Al ti bi da ga sa mindera sa minderasima rusis. To je protuzakonito. Nemss sta reci ako ne postujes ustav i zakone ove drzave. Vozdra!

Ne, nego sta vi pokusavate vec 30 godina je

ober UZP. Udruzeni su es de ooa, dee eff, reiSS, kojekakovi placenici kao lumeni i mislioci tipa Boorsacha debelog kormka, degjenera jos debljeg, napolica kao Slavo, likova koji bi ***** i kozu prodali za fotelju kao Vohojo Mihijo itd itd. E TO JE PRAVI UZP!

Nešo

Sud u Strazburu samo ocjenjuje zakonitost i diskriminaciju a ne pise ničije ustave. Vec su donijeli nekoliko presuda ali ni jedna nije provedena kroz Ustav BIH. Šmith misli da može nametnuti ono što on hoce sudijama u Strazburu. Ni u BIH ga ne slušaju a ne tamo.

Mijatović: "Zenicom se orilo

'ubij Srbina'. Vi ste nacionalističko smeće isto kao i Dodik"

đesu na 2 željeznička vagona

za hrvate, da prostiš? jesul utovareni, kad kreću? pitam za komšiju ragiba.

Jasko

UZP ovac sklonio? Izađi, jenbo te Nenad FAKE i jazavac čović, obrati se gradanima ka Gdje se Koji ba građani?! Halo ba Memo vidi im glava

Bus

Iz Ilijaša ili sa Hotonja? Očito je za koga glasaju. Uvijek je tako pred OHR pa građani ne dolaze više.

Ralle

Sejdina pudlica..

Panzer

Sejdina pudlica.. ka Ralle _ Ne znam za šta se ti buniš? Pa ti i nisi Hrvat. Hrvati žive, rade i plaćaju porez u Republici Hrvatskoj. Ti si samo najobičnija nepismena bosanska kljusina koju su Tuđman i Šušak uvjerili da je šatro Hrvat da glasa za HDZ do kraja života, a zauzvrat si dobio HR putovnicu i osobnu kartu. Kakvi bolan VI Hrvati bolan bolan?. Otiđi u Zagreb pa vidi kako te zovu Hrvati, retarde glupi. Debličino jedna nepismena.

Ralle

_ Ne znam za šta se ti buniš? Pa ti i nisi Hrvat. Hrvati žive, rade i plaćaju porez u Republici Hrvatskoj. Ti si samo najobičnija nepismena bosanska kljusina koju su Tuđman i Šušak uvjerili da je šatro Hrvat da glasa za HDZ do kraja života, a zauzvrat si dobio HR putovnicu i osobnu kartu. Kakvi bolan VI Hrvati bolan bolan?. Otiđi u Zagreb pa vidi kako te zovu Hrvati, retarde glupi. Debličino jedna nepismena. ka Panzer Ok. Poštujem tvoj stav. A ko je bio tvoj babo? Kako je se izjašnjavao, kojim jezikom je govorio. Koliko se sjećam, govorilo se srpsko-hrvatskim jezikom. Babo ti se izjašnjavao kao Srbin ili Hrvat. Od kad postoje Bošnjaci? To svi znaju od 1993. Treba li još jado jadni.? Mislim da je pametnom dosta, ali ti ne spadaš u tu skupinu..

NIje to MOJ stav

Ok. Poštujem tvoj stav. A ko je bio tvoj babo? Kako je se izjašnjavao, kojim jezikom je govorio. Koliko se sjećam, govorilo se srpsko-hrvatskim jezikom. Babo ti se izjašnjavao kao Srbin ili Hrvat. Od kad postoje Bošnjaci? To svi znaju od 1993. Treba li još jado jadni.? Mislim da je pametnom dosta, ali ti ne spadaš u tu skupinu.. ka Ralle * To je činjenica. Moj je BABO bio Bosanac katoličke vjeroispovjesti, iako je bio komunist. Da, govorio se i učio srpskohrvatski, a i ja sam ga učio jer bosanski jezik nije bio u nastavnom planu. Nije bio radi fašista kakav si i sam. A otac mi se izjašnjavao kao Jugosloven, kao i ja. A sad sam Bosanac jer sam to uvijek bio. A ja nikakav Bošnjak nisam, u ovoj zemlji žive i drugi ljudi sem izmišljenih etničkih skupina koje počivaju na klerofašizmu. Ralle Panzere Gh Haha Adi i ostali nickovi koje rabiš ..

DOKOLIČARSKI KLEROFAŠISTO:

Ok. Poštujem tvoj stav. A ko je bio tvoj babo? Kako je se izjašnjavao, kojim jezikom je govorio. Koliko se sjećam, govorilo se srpsko-hrvatskim jezikom. Babo ti se izjašnjavao kao Srbin ili Hrvat. Od kad postoje Bošnjaci? To svi znaju od 1993. Treba li još jado jadni.? Mislim da je pametnom dosta, ali ti ne spadaš u tu skupinu.. ka Ralle * U BOSNI ŽIVE SAMO I JEDINO BOSANCI. I HERCEGOVCI. NIKAKVIH HRVATA NITI SRBIJANACA ILITI SRBA OVDJE NEMA. A NI BOŠNJACI NISU BOŠNJACI AKO SE MISLI SAMO AN BOSANSKOHERCEGOVAČKE MUSLIMANE. AKO PAK MISLITE KAO TAKVI BITI U BIH ONDA STE OVDJE STRANI DRŽAVLJANI, I JEDNI I DRUGI, ILI STE NEPOSTOJEĆI KAO TREĆI. KRAJ PRIČE. NITI BOSNA I HERCEGOVINA JE SUVERENA ZEMLJA S JASNIM GRANICAMA U KOJOJ ŽIVE ŽITELJI BOSNE I HERCEGOVINE. ONO ŠTO JE SRBIMA, BOŠNJACIMA I HRVATIMA SLAGANO I LAŽE IM SE ZARAD TUĐIH INTERESA POSLJEDNJIH 35 GODINA VRLO ĆE BRZO IZLAPITI. A TI U BIH BUDI KATOLIK, MUSLIMAN, JEVREJIN, PRAVOSLAVAC, ROM, BUDISTA, ŠINTOISTA, BILO ŠTA, TO TI BURAZERU NIKO NE BRANI. SVE JE OSTALO LAKI PRDEŽ U VJETAR, BEZ TOGA MIRA I SREĆE OVDJE NIKAD NIKOM NEMA. UPAMTI TO DOBRO.

MUJADIN

Herr Smit se mora oduziti za Orden Ante Starcevica oca Velikohrvatskog nacionalizma. MRSSSS.

Ralle

* U BOSNI ŽIVE SAMO I JEDINO BOSANCI. I HERCEGOVCI. NIKAKVIH HRVATA NITI SRBIJANACA ILITI SRBA OVDJE NEMA. A NI BOŠNJACI NISU BOŠNJACI AKO SE MISLI SAMO AN BOSANSKOHERCEGOVAČKE MUSLIMANE. AKO PAK MISLITE KAO TAKVI BITI U BIH ONDA STE OVDJE STRANI DRŽAVLJANI, I JEDNI I DRUGI, ILI STE NEPOSTOJEĆI KAO TREĆI. KRAJ PRIČE. NITI BOSNA I HERCEGOVINA JE SUVERENA ZEMLJA S JASNIM GRANICAMA U KOJOJ ŽIVE ŽITELJI BOSNE I HERCEGOVINE. ONO ŠTO JE SRBIMA, BOŠNJACIMA I HRVATIMA SLAGANO I LAŽE IM SE ZARAD TUĐIH INTERESA POSLJEDNJIH 35 GODINA VRLO ĆE BRZO IZLAPITI. A TI U BIH BUDI KATOLIK, MUSLIMAN, JEVREJIN, PRAVOSLAVAC, ROM, BUDISTA, ŠINTOISTA, BILO ŠTA, TO TI BURAZERU NIKO NE BRANI. SVE JE OSTALO LAKI PRDEŽ U VJETAR, BEZ TOGA MIRA I SREĆE OVDJE NIKAD NIKOM NEMA. UPAMTI TO DOBRO. ka DOKOLIČARSKI KLEROFAŠISTO: Ovo se događa kad Bošnje dobiju naciju, pa bi sad nekom određivali ko je i šta je. Majstore, ovdje postoje Srbi,Hrvati i Bošnjaci (doduše od 1993, al postoje) i tako će biti za vijeke dijelove. Sad što pokušavate izmisliti nekakve tzv.ostale (a sve bošnje) ili Bosance, to je sad nešto drugo, al prije svega utopija.

BUDALO: Snijeg pade, na behar, na voće,

* U BOSNI ŽIVE SAMO I JEDINO BOSANCI. I HERCEGOVCI. NIKAKVIH HRVATA NITI SRBIJANACA ILITI SRBA OVDJE NEMA. A NI BOŠNJACI NISU BOŠNJACI AKO SE MISLI SAMO AN BOSANSKOHERCEGOVAČKE MUSLIMANE. AKO PAK MISLITE KAO TAKVI BITI U BIH ONDA STE OVDJE STRANI DRŽAVLJANI, I JEDNI I DRUGI, ILI STE NEPOSTOJEĆI KAO TREĆI. KRAJ PRIČE. NITI BOSNA I HERCEGOVINA JE SUVERENA ZEMLJA S JASNIM GRANICAMA U KOJOJ ŽIVE ŽITELJI BOSNE I HERCEGOVINE. ONO ŠTO JE SRBIMA, BOŠNJACIMA I HRVATIMA SLAGANO I LAŽE IM SE ZARAD TUĐIH INTERESA POSLJEDNJIH 35 GODINA VRLO ĆE BRZO IZLAPITI. A TI U BIH BUDI KATOLIK, MUSLIMAN, JEVREJIN, PRAVOSLAVAC, ROM, BUDISTA, ŠINTOISTA, BILO ŠTA, TO TI BURAZERU NIKO NE BRANI. SVE JE OSTALO LAKI PRDEŽ U VJETAR, BEZ TOGA MIRA I SREĆE OVDJE NIKAD NIKOM NEMA. UPAMTI TO DOBRO. ka DOKOLIČARSKI KLEROFAŠISTO: Snijeg pade, na behar, na voće, neka ljubi ko god koga hoće. Ako neće, nek' se ne nameće, Od nameta nema selameta!

/ Najnovije