Slaven Kovačević: Idemo do kraja, pa šta košta, neka košta!

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podrška

Podrška, svaka čast samo nastavite.

Krtica

Taj mali nacistički potomak je u BiH poslan da bi održavao stanje ni mira ni rata,a to je po nalogu EU i SAD.

Veriga

Bosna je uvijek imala pametne ljude i heroje medju kojima je dr Slaven Kovacevic. Puna podrska!!

Dupe glava

Nadam se da će većini građana BiH doći iz dupeta u glavu da vam SAD i EU ne želi dobro nego zadržavaju svoje interese ni rata ni mira ,jer na taj naćin kontroliraju BiH.Nažalost malo je hrvata i srba kojima je to jasno i snovi o pripojenju tim agresorskim državama su jači,jer misle da je "trava" zelenija u tim državama nego u njihovoj domovini BiH.

Zagor

Boricemo se za drzavu i drustvo kao sto smo ‘90- tih. Pohvala za ovakve patriote poput S Kovačevića! Uz vas smo!

Te nej

Boricemo se za drzavu i drustvo kao sto smo ‘90- tih. Pohvala za ovakve patriote poput S Kovačevića! Uz vas smo! ka Zagor nemoj alahati, obtaniki ste nas iz Njemacke tako da smo sad na frralj teritorije

Fuuuuj

Ne znam kako Schmidt teoretski misli da BiH sutra nekad udje u EU ispunjavajuci sve potrebne uslove, lobirajuci za model koji nigdje na svijetu nema i koji je u interesu separatista i aparthejdista. Ah da, jasno nam stavlja na znanje da nikad necemo u EU. Al zato ko fol insistira na ponistenju presude radi nekog apsurdnog mira u kuci protkanog negiranjem, provokacijama, incidentima i blokiranjima koje vec 30god muslimane BiH stavlja u apsolutno podredjen polozaj. Isto da ne znamo da ako se ponisti presuda, po istom pitanju se vise nikad ne moze polemisati. Ovo njemacko seljacko islamofobno smece treba najuriti iz BiH. Jasno staviti do znanja PiCu da smijene smetljara i imenuju nekog ko ce voditi racuna da se stane u kraj negiranju, fasizmu, aparthejdu...a ako nece nek se sklone i puste nas same da se dogovore, pa kako god da nam bude. Gonicemo se do kraja, samo nek ne uvode embargo na oruzje i ne salju ista. Ne trebaju nam. Ni EU ni njihovi krediti.

Nikić

Savjetnik i savjetovani ista ....a

Sarajlija

Ne *****taj turskim na****cama ni milimetra, nek *****ad pokrepu

Ja1

Podrzavam Slavena u ovome ali ne podrzavam SDA kliku koja ovo koristi da pljuje po americkoj ambasadi i visokom predstavniku. To sto su oni uvrijedjenje mlade ne daje im za pravo da pljuju po prijateljima BiH i da nas okrecu istoku samo da bi oni bili ti koji ce nas nastaviti pljackati i vracati unazad

Neprijatelji

Podrzavam Slavena u ovome ali ne podrzavam SDA kliku koja ovo koristi da pljuje po americkoj ambasadi i visokom predstavniku. To sto su oni uvrijedjenje mlade ne daje im za pravo da pljuju po prijateljima BiH i da nas okrecu istoku samo da bi oni bili ti koji ce nas nastaviti pljackati i vracati unazad ka Ja1 PO ČEMU MISLIŠ DA SU NAM AMERIKANVI I EU PRIJATELJI.KOLIKO SU TU PA JESU LI BILO ŠTO POZITIVNO URADILI.ENO IM DODIK NA DNEVNOJ BSZI KREŠE SVE ŽIVO I MRTVO,KOKETIRA SA RUSIJOM,A MURPHY SE OBRUŠAVA NA BOŠNJAČKE I PATRIOTSKE STRANKE .

A na kraju

hoces li na kraju znati sta si zapravo, Srbin, Hrvat, Ostali ili ces se izjasniti kao Bosnjak, ovisno o politickoj sceni koja na kraju bude tebi od koristi?

Ja1

PO ČEMU MISLIŠ DA SU NAM AMERIKANVI I EU PRIJATELJI.KOLIKO SU TU PA JESU LI BILO ŠTO POZITIVNO URADILI.ENO IM DODIK NA DNEVNOJ BSZI KREŠE SVE ŽIVO I MRTVO,KOKETIRA SA RUSIJOM,A MURPHY SE OBRUŠAVA NA BOŠNJAČKE I PATRIOTSKE STRANKE . ka Neprijatelji Po cemu su patriotske? Po pljacki i po izdajama drzave. Podijelio patriota alija BiH, dozvolio naziv republika srpska, sin mu prodao reviziju al ne vi cete pricati o prebivalistu kao izdaji a Alija jadan je kao morao potpisati. Bogic Bogicevic je rekao u emisiji da on takav dejton nikada ne bi potpisao i ja mu vjerujem. E to je patriota a ne pljackanje svojih gradjana

Sudija Irfan

Tuzno je kako dva totalno beznacajna lika (Kovacevic i Svabo) guraju BiH u dalje krize. Raspad je neminovan. Sto prije, to bolje.

Mile Dodik

Svaka ti cast,........ samo gradjanska demokratija kojoj je osnova svaki pojedinac bez obzira na pol, vjeru ili etnicku pripadnost, kao sto je to slucaj u svim razvijenim demokracijama svijeta.

Podrška Kovačeviću

Očito je da su svi protiv normalne i funkcionalne države BiH. A nama je jasno da se ovako više ne može dalje. Da bar postoji neka mogućnost da svi građani, koji tako misle, skupa podnesu tužbu, bar milion nas koji želimo normalan život.

Željko

Baci Kovačević ovog nesposobnog Šmita pod svoja jaja

Nadimak

Shmit je samo jos jedna floskula, imobilizacija, botoks drzave BiH u nadii da ce se sama urusiti! Svarcshiling; V Insko, K Shmit vise od 15 godina ne rade na promjeni aparthejdskog Dejtonskog ustroja iako imaju presude Evropskog suda. Prestanite nam slati ovakve uhl****. Uskoro ce 30 godina od neuspjesnog Dejtona, pola od toga je bila paraliza iz Njemacki (Merkel). Na Dejtonsku ludjacku kosulju ide vjestacka koma. Mogli su za tih 15 godina rijesiti sve presude Evropskog suda i Sudova UNa i napraviti normalnu drzavu. Oni nas potapaju u blato! Nikad se zbog Dejtonskog koda nece izmjeniti ustavno stanje drza ve iznutra. Secesionisti, proxy igraci Srbije i Hrvatske ne zele nikakvu drzavu BiH!

Brkica

PRVO SE KOVACEVICU ODREDI KO SI I STO SI NEMOZES U JEDNOM IZBORNOM CIKLUSU BIT SRBIN U DRUGOM HRVAT U TRECEM BOSANAC OVO TI TRECE PRIZNAM JER SI GLUP KO BOSANAC

Iva

Nadam se da će većini građana BiH doći iz dupeta u glavu da vam SAD i EU ne želi dobro nego zadržavaju svoje interese ni rata ni mira ,jer na taj naćin kontroliraju BiH.Nažalost malo je hrvata i srba kojima je to jasno i snovi o pripojenju tim agresorskim državama su jači,jer misle da je "trava" zelenija u tim državama nego u njihovoj domovini BiH. ka Dupe glava Je.ali te Covic I Dodikom urodjenik!

Iva

Tuzno je kako dva totalno beznacajna lika (Kovacevic i Svabo) guraju BiH u dalje krize. Raspad je neminovan. Sto prije, to bolje. ka Sudija Irfan Vrati se Dodikom u gu.icu znacajni fa.isto I urodjenik!

Guest

Gledaj stoke u komentarima. Besposlicari, sendvicari. Da povratis. Idi radi nesto stoko beskorisna! U BiH treba zabraniti komentare jer se divljaci ne znaju ponasati. Sekcija za komentare sluzi iskljucivo orgijanju bolesnika.

Ovi su najgori. Njih rabe sda-ovci.

Kao eto, oni nisu Muslimani, a vidi kako ispravno zbore, ha ja, pa je li tako... mi glupi valjda? Takvi su i burso, i puljo-pucho, i degenero, i podosta drugih.

Pa to je nebitno

PRVO SE KOVACEVICU ODREDI KO SI I STO SI NEMOZES U JEDNOM IZBORNOM CIKLUSU BIT SRBIN U DRUGOM HRVAT U TRECEM BOSANAC OVO TI TRECE PRIZNAM JER SI GLUP KO BOSANAC ka Brkica Suština i jeste da to ne bude presudno već struka i sposobnost za promjenu.

/ Najnovije