Sladić spomenuo visinsku dolinu nad Ukrajinom, pa otkrio šta nas čeka

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Zašto se forsira *?! Nije ni prošao kraj škole za meteorologiju

Axa

Zašto se forsira *?! Nije ni prošao kraj škole za meteorologiju ka MrziteljPDA - *

@MrziteljPDA

Prošo je on neke škole dok ti nisi završio ni malu gimnaziju

*

koja je odrastala u *! *

Q

Nedavno je rekao da ce biti suh i iznad prosjeka topao mart. Kloc

Roza ili crveni karmin? To je pravo pitanje

.

Anal itičar

U naslovu spominju Ukrajinu u tekstu ni zglave. Sada ćemo uvesti još jedno novo zanimanje: vojno-meteorološki analitičar.

@Anal itičar

U naslovu spominju Ukrajinu u tekstu ni zglave. Sada ćemo uvesti još jedno novo zanimanje: vojno-meteorološki analitičar. ka Anal itičar<< A da pročitaš nekoliko puta pa vidiš da piše: VISINSKA DOLINA NAD UKRAJINOM

Majk

Prije svega ću da kažem, da Sladić nikada nije pogriješio prognozu. A onda da se osvrnem na komentare. Ne razumijem ljude koji ostavljaju ovako otrovne komentare. Kad bih znao da još imaju svoju djecu, bilo bi mi još nejasnije. Mogu da kažem da ste krajnje neobrazovani i primitivni i da se Boga ne bojite. Odakle vam pravo da nekoga procjenjujete da li ima bilo kakve smetnje u razvoju, pa i da ima - to ne znači ta taj neko nije 16 puta pametniji i inteligentniji od vas morona koji ostavljate ovako debilne komentare. Sram vas bilo.

@Majk

Prije svega ću da kažem, da Sladić nikada nije pogriješio prognozu. A onda da se osvrnem na komentare. Ne razumijem ljude koji ostavljaju ovako otrovne komentare. Kad bih znao da još imaju svoju djecu, bilo bi mi još nejasnije. Mogu da kažem da ste krajnje neobrazovani i primitivni i da se Boga ne bojite. Odakle vam pravo da nekoga procjenjujete da li ima bilo kakve smetnje u razvoju, pa i da ima - to ne znači ta taj neko nije 16 puta pametniji i inteligentniji od vas morona koji ostavljate ovako debilne komentare. Sram vas bilo. ka Majk Pa to je sve razumljivo momak završio škole radi posao koji voli a ovi što svašta pišu o njemu. Pa oni nemaju posao žicaju koju marku od roditelja za kahvu i tiket za kladionicu i gdje je tu pravda a tako su ga tukli po školi i postao je nešto a oni 0

Ja

Otkada u našem jeziku postoji izraz snježni pljesak? Postoji mećava, kad jako pada snijeg i susnjezica-između kiše i snijega. Ne znam na šta se misli ovim izrazom "snježni pljuskovi"

@MrziteljPDA

Ja; Bolje ćutati i pustiti ljude da misle da si glup, nego progovorit i otkloniti svaku sumlju

/ Najnovije