Sladić nagovijestio vrijeme za 1. maj: Detalji uskoro

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

De ba decko, "detalji uskoro". Svaki smart phone daje preciznu prognozu 24 sata dnevno, dobro je vise i tebe i tvog Facebooka

.

Volitelj Mrzitelja PDA

. ka De ba decko, "detalji uskoro". Svaki smart phone daje preciznu prognozu 24 sata dnevno, dobro je vise i tebe i tvog Facebooka - Ne da Budnjo više para, a?

MrziteljPDA

Nije ga bilo dugo! Izgleda ga je neko dugo po ***!

Sofren

Trpadžija je ponovo u akciji!

Iszgleda

Da se potrošila socijala pa smo.neurozni(nervozni)

Guzach

Nije ga bilo dugo! Izgleda ga je neko dugo po guzari trlj'o! ka MrziteljPDA Da nije Mutap Zijo, tvoj dobročinitelj?

MrziteljPDA

Oj,Sladiću što te brani momak! Mora da si se sinoć pokazao!

Zagondžija

Uh što se Sladić voli bacati pod jaja!

Mujo

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije