Sladić otkrio kada možemo očekivati da će puknuti prvo džemre

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Aferim...

MrziteljPDA

Udara tebe džemre svaku veče u hotelu na Ilidži

Džemre

Udara tebe džemre svaku veče u hotelu na Ilidži ka MrziteljPDA - A tebe Alija Budnjo i udara i plaća, jeftino ...cvaja mjesečno...

za Dzemre

Udara tebe džemre svaku veče u hotelu na Ilidži ka MrziteljPDA - A tebe Alija Budnjo i udara i plaća, jeftino ...cvaja mjesečno... ka Džemre<< hajde bogati, i Budnjo je sa cvajom poceo i zagospodario Elidzom... elidzanski gospodar zivota i smrti... jednog mladica

Host

Slavicu nije ti federacija bošnjačkim entitet da koristiš turizma i arabizme. Odjeći s tim, pričaju normalnim jezikom da te s i građani fino razumiju

Ha

Šta je džemre, koji je to jezik?

Jao

Kakve su ovo vradžbine??

1

UPRAVO TAKO GOSP. SLADIC

22

VI KOJI NE RAZUMIJETE NARODNA VJEROVANJA, STE ZAISTA MALOUMNICI. PRIUPITAJTE SVOJE STARIJE, BAKE(NANE), DEDE, MNOGI OD VAS I RODITELJE, PA CE VAM OBJASNITI. ILI PROCITAJTE GOGLE PA SE INFORMISITE. NE BUDITE MRZITELJI SVEGA ONOG STO VAM SE NE SVIDJA.

S

Sreca pa koristimo bosanski jezik

hbhjhkljkljk

Mi udaramo o đurđevu danu, a šta ovaj priča ja pojma nemam ;)

??????

Posljednje, treće džemre, u zemlju "puca" 5. marta. Tako da DANAS, prema predajama, počinje otopljenje zemlje, na kojoj se od tada može sjediti.

Antiprimitivitk

Izvinjavam se a sta je "dzemre" ?

Antiprimitivitk

Je li "dzemre" satrovacki od "redzem"?

Neko

Slavicu nije ti federacija bošnjačkim entitet da koristiš turizma i arabizme. Odjeći s tim, pričaju normalnim jezikom da te s i građani fino razumiju ka Host e jbg brate, haj se ti malo skoncentrisi, na bilo kojem jeziku, nista te ne skontah.

Hava

VI KOJI NE RAZUMIJETE NARODNA VJEROVANJA, STE ZAISTA MALOUMNICI. PRIUPITAJTE SVOJE STARIJE, BAKE(NANE), DEDE, MNOGI OD VAS I RODITELJE, PA CE VAM OBJASNITI. ILI PROCITAJTE GOGLE PA SE INFORMISITE. NE BUDITE MRZITELJI SVEGA ONOG STO VAM SE NE SVIDJA. ka 22 Nije stvar u narodnim vjerovanjima. Mozemo mi izmedju sebe u drustvu da koristimo turske rijeci i uvijek je bilo simpaticno kad neko kaze japija, saransaki sl. Stvar je u tome sto ovo nije rijec koja se koristi u nasem jeziku. Niti je ovo islamska drzava. Dosta sto je onaj tip nazvao novine Avaz.

/ Najnovije