Skupština KS traži od Tužilaštva da hitno provjeri diplomu Izetbegović

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

21 stoljece

Za provjeru diplome doticne tkz doktoricenisu potrebni mjeseci vec sati u 21 stoljecu .

NN

Skupština KS da prestane sa izvođenjem jeftinih predstava i pod hitno da radi posao za koji primaju platu ili nek podnesu ostavku. Provjerite diplomu sa Sokoca vašeg ministra tu vam je blizu !

Šicer

Sebija nije zapalila žito!!

071

Osim diplome treba provjeriti i silna ubistva, odbijanje liječenja i nesavjesno liječenje po KCUS-u. I odkud toliki višak sredstava a ljudi su umirali zbog prekida kisika i nedostatka lijekova i opreme, a djeci se odbijalo liječenje u inostranstvu. Također, ne bi bilo zgoreg provjeriti i neke druge diplome u seoskoj klanici. Hoće tako kada se psihopatkinji sa cijelom listom kompleksa koja je izgubila kontakt sa realnošću a nikada nije imala sa pameću i ljudskim društvom da u ruke da upravlja najvećom zdravstvenom ustanovom.

ambrozija

Dokle ce novinari ovog opskurnog portala koji bi samo copipejstao,napisati odgovoran,objektivan ,ali i koliko toliko strucan tekst sa tezinom?Nije SK nadlezna da bilo sto trazi od pravosudja!!!!!! To je duzna Inspekcija,koja se bavila provjerom dokumenata i cinjenica oko diplome SI i koja je,nakon obavljenih radnji,bila duzna svu dokumentaciju dostaviti Tuzilastvu,koje po sluzbenoj duznosti( ex offo),je duzno podici optuznicu,ako ima elemenata. Nezakonito je da se Skupstina bavi stvarima za koje nije nadlezna ,a bezobrazno,neodgovorno i manipulatorski raditi ovakve stvari i obavjestavati plebs na ovakav,sramotan nacin.Sto se niste digli protiv odluke SK i uputili gdje i kako????

“U skladu sa zakonom” ili ne, moze biti neka odluka,upravni postupak itd. Diploma moze biti regilarna ili falsifikat!!! Poslat joj prvog dezurnog policajca na adresu!

.

Gulliverus

Ovi DiF-ovci se izgleda fokusirali samo na Sebiju, a ovamo niti rade, niti znaju, sve pokradoše, tik tok genetički predodređeni bivši (a mnogi i sadašnji) SDA kriminalci, ubice, prevaranti, seljačine. Sebija ne valja, ali da ste vi nešto bolji, niste, još ste gori. Dok vam Srpski Svet Nazi Politik priprema novi belaj, i genocid, kao i Čovke krivousti, vi se u KS kao igrate politike. MPJ

Pa jeste li normalni?

Ovi DiF-ovci se izgleda fokusirali samo na Sebiju, a ovamo niti rade, niti znaju, sve pokradoše, tik tok genetički predodređeni bivši (a mnogi i sadašnji) SDA kriminalci, ubice, prevaranti, seljačine. Sebija ne valja, ali da ste vi nešto bolji, niste, još ste gori. Dok vam Srpski Svet Nazi Politik priprema novi belaj, i genocid, kao i Čovke krivousti, vi se u KS kao igrate politike. MPJ ka Gulliverus jeste, ali SDA već 30 godina hladno krade kako stigne ko, ovi su tek došli. Treba to sve sada počistiti ili će i oni krasti, pokazaće vrijeme. ali da neko SDA brani poslije 30 godina mrtvog kriminala, e to mi nikako nije jasno niti će ikada biti!!

Gulliverus

Ovi DiF-ovci se izgleda fokusirali samo na Sebiju, a ovamo niti rade, niti znaju, sve pokradoše, tik tok genetički predodređeni bivši (a mnogi i sadašnji) SDA kriminalci, ubice, prevaranti, seljačine. Sebija ne valja, ali da ste vi nešto bolji, niste, još ste gori. Dok vam Srpski Svet Nazi Politik priprema novi belaj, i genocid, kao i Čovke krivousti, vi se u KS kao igrate politike. MPJ ka Gulliverus jeste, ali SDA već 30 godina hladno krade kako stigne ko, ovi su tek došli. Treba to sve sada počistiti ili će i oni krasti, pokazaće vrijeme. ali da neko SDA brani poslije 30 godina mrtvog kriminala, e to mi nikako nije jasno niti će ikada biti!! ka Pa jeste li normalni?<< Ne branim ja sebiju ni SDA, znaju se njihove rabote i kriminal, ali kažem ovi Nepotizmovci se dopovezali samo nje, a sve propada, i sve još rasturiše, a nemaju pojma ni oni ni ostali. Dok se oni svi igraju države a i stranci medijatore i kao fol reformatore, i spašavaoce političkih frakcija, mi odosmo svi u neku stvar, a i mir na Balkanu. Probudit ćemo se vjerovatno kad bude prekasno!!!!!

eto

ja i?

Guest

Pa zašto se dotična konačno ne smijeni, ako ne ispunjava uslove?

/ Najnovije