Skupština KS: SDA predložila zaključke, Konaković kazao "ovdje ima dobrih mjera"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

Pogledaj ti samo kako je Kriještorac sastavio ovu sliku.......dva vola jedna kola...... sretan sam jer sam rođen i živio kad je bilo bolje........ a onda je bolje došlo na moj prag i sad je svaka minuta moja minuta...... šutnje........ amin

Gost

Vracamo se korjenima. Bravo Konakovicu, skini masku, pokazi da si isti to se trazi.

1223

A I njega je pohvalio Zahiragic danas, tako da se jasno vidi kako vjetar puse. Jedini koji ne politizira je Forto jer se pojede i to se na njemu jasno vidi. Ostali bi i familiju na raspiratore zarad malo sicara.

Gost!

Opet demagogija! Ko će i kada da plati sve te "pametne" ideje? Dezinfekcija stubišta i ulaza, npr. znači da će se ta obaveza realizovati sa računa koji pune stanari zgrade za sve popravke, koje su ionako rijetke i tesko se skupi novac za njih. A, tako je i sa ostalim prijedlozima. Goli populizam i ambicije.

Bošnjak

Za početak bi mogli početi smeće kupiti svi: i pridošlice i domicilni i imbrcilni. Drugi korak bi bio da se prihvate motike i mali od vlastitog rada da se osjeti slast... Treće, malo knjige da se prihvate i ponešto naučiti.... Bilo bi ovog još ali eto za početak!

J

Najobičnija tableta protiv glavoblje tipa Plivadon/Lekadol....za korisnike ima štampanu deklaraciju o sastavu, učinku, nuspojavama, preporukama tko ne bi smio koristiti.. a sve to na temelju višegodišnjeg ispitivanja lijeka i praćenja učinka na korisnike. .A sada vlade država, paradržavna tijela, WHO, mediji sudjeluju u najprljavijoj kampanji kojom žele u ljude uliti nešto bez da ti ljudi znaju što je to, tko smije, tko ne smije i kada ne smije, sastavu toga što uzimaju...sve u svrhu suzbijanja straaaašne pandemije od koje imamo 0,11% aktivnih slučajeva u odnosu na broj stanovnika. Od tih 0,11% umrijet će 1-2% što taman odgovara ubijenima od primjene ovog bućkuriša.

Mirko S. Kojotovski

Niko od vas nije svoj.

/ Najnovije