Skočibušić: Objava vrijednosti ugovora o nabavci vakcina narušava kredibilitet Federacije BiH u Kini

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Postarka

Tu vakcinu je primio gospodin sa saltera BH Poste u merkatoru kolodvorska. Nakon 2 dana je preminuo a vi ste objavili da je umro od korone. Svi u BH Posti znaju da je od vakcine!!! Bas te vakcine ja nemam vise kolege.

A sto se uopce spominje taj OTROV

narusava kredibilitet intelekta i kvocijent inteligencije. Tu ¨sejtansku¨ napravu posten i pametan covjek samo treba izbjegavat i ne obracat paznju...

Pfizer vam nije dao...

....jer je Pfizer trazio garancije placanja direktno od vlade a ne kojekakvih mahera, pa vam je jedina kredibilna vakcina propala. Uzeli ste Sinopharm koji je imao procenat zastite od 60%, tako da je i sama Kina na koncu odustala od Sinopharma, svoje vlastite vakcine. Sinisa, zaboli Kinu za kredibilitet BiH. Govorimo o tome zasto niste mogli garantirati placanje Pfizeru, kao jedinom kredibilnom vendoru, sa procentom zastite od 95%??

Evo opet antivaxera, ravnozemljasa, mahalasa,

....trumpovaca, Facebook naucnika, konspiratora....

Ama, da....

....trumpovaca, Facebook naucnika, konspiratora.... ka Evo opet antivaxera, ravnozemljasa, mahalasa, ............... Cim nece da se vakcinira odmah, jelda, mora vjerovat i da je Zemlja ravna ploca, i u chemtrailse, Trumpa, FB, konspiraciju i sve ostalo, te je i iz mahale, kasabe, ma je li tako ljepoto moja, dusice Goebbelsovska? :) De mi reci posto te placaju ovi iz RSa da poklopis svakog ko zna da je vakcina ZLO? Moze li izac sendvic i cola na dan da malo tipkas, a? :)) Nije lose, jelda?

Vadion, laz, suplja prica....

"Iako je Vlada već bila osigurala novac, firma Pfizer nam nije željela prodati cjepivo........lazes Skocibuha. Niste osiguralu novac za Pfizer, to je obicni supljifikat. Pfizer se povukao, jer su se kao pregovaraci pojavili kojekakvi bezimeni likovi, niko iz vlade!! Laz, Skocibuha!!

tuner

zbog ove recenice gdje nas sve smatras budalama treba ti oduzeti skolu, posao, imovinu, i poslati dozivotno na kopanje tunela po drzavi i to bez placanja

/ Najnovije