"Skloniti Kenelu Zuko s funkcija je najmanje što SDA mora uraditi. Izvinjenje nije dovoljno"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kola

Noorooooood znooooo SDOOOOOOOOO

Besramna i primitivna papanka

Iz svega je samo jasno koliko je ona primitivna i kakve neuke papanke predstavljaju tu stranku na najvišim funkcijama. Svoje izjave neka se srami a pitam se što jedna takva osoba tek izjavljuje privatno. Ovakvi neljudi nam nanose veliku štetu.

uspalio se mitomanski primitivizam kod

seljačke stoke iz vuko hebina koju je fekhAlnija prodao za siću,... najgori su primitivci koji se malo najedu, pa ih ne može više ni alah nahranit. šta to oni glume nedodirljive i neupitne svece koji hodaju zemljom?! ma, vi ste seljačka, grabljiva, pohlepna stoka koja parazitira na alijinoj mladomuslimanskoj veleizdaji srebrenice i svog naroda. njegov prestolonasljednik, srbin boakir živković je nastavio gdje je babo-srbin stao jer je krepo; svjesno je uništio tužbu protiv srbije! jednom srbin živković. uvijek srbin živković! mizerni veleizdajnici živkovići su od svoje izdaje srebrenice stvorili hranilište za seljoberske, primitivne pohlepnike koji samo znaju nezasito zahtijevati *****ijalne i ostale privilegije za svoje bu lje. mrš nazad na selo 100ko, uništili ste urbane sredine svojim primitivizmom!

Sklonite je zauvijek

Rekla je što misli. Njeno izvinjenje je jednako loše. Naviklo se Srebrenicu razvlačiti u svakoj prilici i koristiti za samopromociju, odvratno je to. Nadam se da će jednog dana izaći na vidjelo ko je sve i kako odgovoran za sve što se dogodilo u istočnoj Bosni neposredno prije genocida.

Neka te ...

... Suljaga, upoznali smo ih...kamo srece da nismo...

Nije se odrazila kako treba

Žena nije spomenula istocnu Bosnu nego Hotonj koji prije rata nije imao ništa, ni puta ,ni apoteke , ni samoposluge ...

Hhhhh

Zena 100% upravu, zali boze zrtava a srebrenicke seljanke glume dame iz dimija u haljine i farmerke.

Ko za koga

Sad će radio sarajevo pet dana po pet tekstova pisati ko je sta rekao o Keneli.

Boze dragi

Ko se nama pita nesto u politici i kome mi plaćamo plate. Gdje je novac milijarde od poslijeratnih donacija,toliki krediti po svijetu,placamo za vodozastitne zone,puteve ... Pa naselja bi trebala da su Beverly Hills,a ne da se 30 god. poslije hvalite propalim putem i apotekom. .. ne do Bog ovakve političare ni jednoj drzavi

visocica1662

Pa slusaj Suljagicu ta zena nije pogrijesila tacno je da su samo volovska kola hodala putevima u selima Istocne Bosne pocev od Foce,Visegrada,Rogatice,Rudog,Srebrenice i srebrenickih sela nista zena nije pogrijesila,ja sam iz tih krajeva i dobro znam sta se desavalo i sta se vozilo po selima do 1992g,ako te Suljagicu sramota sto si se vozio na volovskim kolima e sad jer to nesto drugo.Nisam pristalica SDA a ni ostalih lopovskih stranaka ali njoj dajem za pravo.

Jah

Meni smeta sto su "oni" nesto DALI. To sto trose su UZELI, a mi smo DALI osim love i imovine da rasporeduju po SVOJOJ volji, jos i zdravlje, neko oca, brata, dijelove tijela. Jos su nas razjedinili, osiromasili, ojadili, tako da nas ovi drugi, novi, mogu lakse prodati.

Sffh

Kenela je nešto kenj..a pa se izvinjavala

Sbch

Kad samo pogledam ko sve želi u politiku i ko sjedi u skupštinskim foteljama, zlo mi dolazi!

/ Najnovije