Skandalozno | Vučić na vojnoj vježbi spomenuo Tuzlu: 'To je samo 38 kilometara odavde…'

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moon

Imamo i mi čime gađati srb

***

***

Nac i onalista na nivou

***

Miso

Jednom neprijatelj i okupator, uvjek neprijatelj. Vuk mijenja dlaku ali ćud nikada.

Hhhhhhh

dobro došao u uvek srpsku tuzlu! ka aleksandre ujedinitelju, po cemu srpsku

Srb IN

Nikad vise tuzlanska kapija i podmukli napad terorista na JNA

Hshhs

Vucko mislim da bi trebao biti zabrinut 38km je sat vremena ;) A ovim cetkama sto govore srpska tuzla nek dobro promisle i nji.a je srbija 38km, pola sata ako pozure

maj2032

i nama je toliko, a tampon zona ti ide od mladenovca, prema uzicu i dole ka sandzaku. samo sacekaj jos koju godinu. a vi cete se spustati prema djerdapu. samo strpljivo.

Lijepe riječi su ukras

***

***

***

Srb IN

***

Čemu

Komentari su odvratni i bespotrebni

Hihihhihihih

po cemu srpsku ka Hhhhhhh po tome što pričate Srpski

Lijepe riječi su ukras

Komentari su odvratni i bespotrebni ka Čemu

Vučko

Hoćeš opet srpski narod na traktore. Vojska vam je jadna , ARBIH je uvijek spremna da oslobodi djelove srbije pod privremenom okupacijom. Smrt VRS

***

***

Laxative

***

Ja, pa sta?

Je li to zabranjeno spominjat brojku 38?? Je li to pedofil zabranio?

E baš sam iznenađen

Jednom ovakvom mirotvorcu kao što je Vučko da mu izleti ovakav lapsus. Ali ljudi nemojte mu uzeti za zlo, on ne bi mrava zgazio, samo bi 100 Bošnjaka ubio za jednog Srbina. Al dobro sad to ... Vučić je davno bio po*****k, pa *****k, a odavno je već nad*****k. Pa ko se i dalje bude čudio, baš je to onda čudno.

vip-tetka

po cemu srpsku ka Hhhhhhh

vip-tetka

***

GHI

Miljenik Evrope i faktor stabilnosti :D

Lijepe riječi su ukras

***

Srb IN

***

Lijepe riječi su ukras

***

vip-tetka

Miljenik Evrope i faktor stabilnosti :D ka GHI

Borac sa Žuči

Ambrela Vučko ima kratko pamćenje pa zaboravio kako su prošli u tuzli. Nema vatrometa bez tuzlanske kolone!

Bosanac

***

ostario je i vucic i dodik

treba mladji bolji

Borac sa Žuči

Ambrela Vučko kupovinom francuskih aviona ujedno je potpisao i jednostrano (implicitno, prešutno) mirovni ugovor sa Kosovom i svim članicama NATO pakta (pa i sa Hrvatskom). Sad mu je ostala samo Bosna, odnosno Federacija Bosne i Hercegovine (RS smatra već kao dio Srbije) i odmah je krenuo u ofanzivu. Dotle HDZ slugani u federaciji ljube skute Plenkoviću i Čoviću po Hercegovini. Očito da Ambrela Vučko kroz ovaj seperativni mir priprema teren za haos u Bosni. Sluganska trojka će mudro čuvati fotelje do zadnjeg, baš ih briga za sve ostalo!!!

rajvoSa

***

danijela

***

gerilci

***

aleksandre, ujedinitelju srpskih zemalja,

aleksandre, ujedinitelju srpskih zemalja, dobro došao u uvek srpsku tuzlu! mi, večne sr ba lije, čekamo te široko raširenih ruku!!

/ Najnovije