Skandalozno: Pripadnici vojske Srbije prodefilovali kroz Prijedor?!

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EU pogan

Pitam Schmidta, sta radi EUFOR u BiH?

Istina

Svaki dan provokacije, nemaju mira i onda kada Nato udari bit ce jao majko pomagaj, nismo mi htjeli da se tucemo...isto kao devedesetih...nema sta nisu radili i onda kad su dobili po pi.... hajmo pjevat na mostovima...mi smo miran narod! Fuj stvarno!

Partizan

Treba pobit sve *****ke!!

***

***

Tuner

Direktno priznanje agresije. Ali sacekajmo maj 2032.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Dff

KO HE DOZVOLIO STRANOJ VOJSKI DA ULAZIVA TERITORIJ SUVERENE DRZAVE.....

herkez

Aww, gay parada i u manjem BH. entitetu. Konačno!!

Komentator

Ministar vanjskih poslova BiH, ministar sigurnosti BiH i Komanda štaba Oružanih snaga su ovo dozvolile, da nisu, pa ni jedna vojska ne bi poslala svoje vojnike ovako napamet, moraju za to izdati komandu baziranu na saglasnosti vlasti druge države, jer vojnici mogu biti uhapšeni da ne kažem zarobljeni. Ali svako ima pravo ovo provjeriti i ako mu smeta podnijeti krivičnu prijavu protiv odgovrnih, pa hoćemo li u Evropu, to je put u civilizaciju, evo prilika opoziciji da malo zagorča poziciju. Ali nije vlastima RS važna Kozara, nažalost njima je važan lični novac, kleptomanija i nepotizam, te skretanje fokusa sa Srebrenice za par dana, a Srebrenica je mjesto gdje su mučki ubijeni 8372 čovjeka o kojim više pričaju u Evropi nego u Banja Luci, ali Bošnjak nasjeda i nikako da shvati.

Zar nije

Pitam Schmidta, sta radi EUFOR u BiH? ka EU pogan Zar EUFOR nije strana vojska.

Sarajevo bih

I KAŽU NISU GENOCIDAN NAROD,IZRODI LJUDSKI NAJGORE VRSTE,DABOGDA VAM SE DJECA RADPADALA A VI IM NEĐOGLI POMOĆ KRMAD GENOCIDNA,IZGINULI DO SRBIJE SVI REDOM SA DIVLJIM VEPROM I VAGINOUSTIM TENKREOM.

Sarajevo bih

PA RED JE I DA MANJI ENTITET IMA GEJ PARADU JEL TAKO, STOKA GENOCIDASKA TRAG VAM SE ZATRO.

Nbs

Direktno priznanje agresije. Ali sacekajmo maj 2032. ka Tuner samo mamu svoju mozes cekati

Da sumiramo

Zna se ko je izvršio genocid nad Srbima u genocidnoj NDH za vrijeme Drugog svjetskog rata, također se zna ko je vršio pokolje Srba u Prijedoru ,okoline Prijedora i svim drugim djelovima BiH koje su se nalazili pod čizmom Pavelićeve vojske, njegovog cvijeća i pripadnika handžar divizije. Narod je od tih monstruma bježao u zbjegovima,narod je od tih monstruma bio tjeran u logore ,zvjerski mučen i ubijan. Ti monstrumi su umalo mi zatrli lozu ( da mi djed nije preživio logor uspjeli bi u svojoj namjeri). Ti monstrumi su se iživljavali nad rođenim maloljetnim bratom mog djeda tj.stricem mog oca ,ubili su i zeta tj.muža djedove sestre,djedovog strica i stričevih sedmoricu sinova. Moj djed se poslije rata oženio i rađali su mu se sinovi. Moj otac je kao dijete znao slušati svoju strinu od rane zore kako jauče i nabraja imena svojih pobijenih sinova,radila je to do svoje smrti.Monstrumima nije izmakao ni prandjed moje majke. Još kad se uzme u obzir koliko su loza srpskih porodica ti monstrumi zatrli, koliko Srba ( djece,žena ,staraca ,mladića i djevojaka) na njamonstruoznije načine pobili,Bog im nije bitno na kom koljenu naplatio muke ,suze i nevino prolivenu krv naših najmilijih i našeg naroda. Amin

Da sumiramo

KO HE DOZVOLIO STRANOJ VOJSKI DA ULAZIVA TERITORIJ SUVERENE DRZAVE..... ka Dff Vaša granična policija koja je dobila naređenje od Ministarstva vanjskih poslova BiH. I nisu u pitanju vojnici ,nego kadeti iz Republike Srbije ,nama dragi i rado viđeni gosti.

Da sumiramo

Svaki dan provokacije, nemaju mira i onda kada Nato udari bit ce jao majko pomagaj, nismo mi htjeli da se tucemo...isto kao devedesetih...nema sta nisu radili i onda kad su dobili po pi.... hajmo pjevat na mostovima...mi smo miran narod! Fuj stvarno! ka Istina Mi jesmo miran narod,ali nema više da se nad nama možete ižvljavati kao u periodu od 1914-1918 i 1941-1945. Valjda ti je to jasno . Jbg.ako su ti mogli čukundedo ,pradedo i možda čak i dedo( zavisi koliko godina imaš) ti nećeš moći.

Da sumiramo

Treba pobit sve *****ke!! ka Partizan Ti si partizan kao što sam ja kraljica. Nego da te pitam da li su ti u familiji bili svi partizani ili je bilo uniformi koji su srpske porodice zatirale i zavijale u crno. Dobro pogledaj porodično stablo i pripadnike svoje bliže i dalje familije koji su nosili uniforme od 1941-1945.

Da sumiramo

I KAŽU NISU GENOCIDAN NAROD,IZRODI LJUDSKI NAJGORE VRSTE,DABOGDA *** A VI IM NEĐOGLI POMOĆ KRMAD GENOCIDNA,IZGINULI DO SRBIJE SVI REDOM SA DIVLJIM VEPROM I VAGINOUSTIM TENKREOM. ka Sarajevo bih Kletve ti moraju čekati na red jer se prvo trebaju ostvariti kletve našeg naroda za patnje ,suze ,prolivenu krv naših najmiliji koje su na najmonstruoznije načine pobili pripadnici Pavelićeve vojske, njegovog cvijeća i pripadnika handžar divizije. Što se tiče naroda niti jedan narod nije genocidan. Niko potomke onih koji su imali kolonije ne naziva genocidnim,niti one koji su bacali bombe na japanske gradove,donosili ,,demokratiju" po Bliskom istoku,ne nazivaju genocidnim ni one koje su držali logore Aušvic,Mathauzen ,ne nazivaju genocidnim ni one koji su bili pripadnici Pavelićeve vojske, njegovog cvijeća i handžar divizije te izvršili genocid nad Srbima i držali logore,punili jame po NDH za vrijeme Drugog svjetskog rata. E vidiš svi ti narodi nisu genocidni. Ako ti pripadaš bilo kom narodu koje su bili pripadnici gore imenovanih vojski i samim tim bili počinioci genocida ,nisu baš moralna gromada niti u poziciji da bilo koji narod,pa samim tim i srpski nazoveš genocidnim. Što si poželjela nama i našoj djeci bilo tvojoj i tebi najmilijima. A sad lagano od*ebi u troskoku.

/ Najnovije