Skandalozno: Objavio fotografiju s oružjem uz natpis "Za izbornu kampanju spreman"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

A da slučajno počne rat onda bi bilo za dijasporu spremni ili za podrum spremi....

Bbb

Ako ti je to sve sto imas od oruzja opasan siiiij

Bože Bože

A da je ovo Bošnjak uradio, odma bi na televiziji osvanuo I bio kažnjen dobro

Milovan

Vidi kakrikature.Vidi mu glave i pogleda blago teleceg i ovo vijest? Ma dajte molim vas...ima valjda vaznijih tema tipa, kakvo ce vrijeme sutra da bude?

AAA

Ko je ovaj svinjoliki majmun?

Edi

Krmak moze biti spreman jedino za cvarke.

Radikalni vlasi.

Ovi još nisu tenkove habice i minobacače vratili drže ih u štalama.Pa prije godinu prodavali su na piku tenk.

Ne pijem dok Paja vozi

Ovi još nisu tenkove habice i minobacače vratili drže ih u štalama.Pa prije godinu prodavali su na piku tenk. ka Radikalni vlasi. Eeee da se zna bosanski jezik

/ Najnovije