Skandalozno: Nenad Stevandić hvalio monstruma i haškog optuženika za ratne zločine

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zločinci

Šta se isičuđavate hapsite sve pa da je rod naj rođeniji.A jb njihova je licijapo.

Kako

***

Celo

Pa i ti isti si ganjao mene tajno u crvenom kombiju

Matrixus

***

UKIDANJE ETNIČKE ČEETNIČKEE!!!!

OBAVEZNO UKIDANJE ČEETNIITETA!!! NE MOŽE POSTOJATI VIŠE TVOREVINA ZASNOVANA NA GENOCIDU, SILOVANJU, PROGONIMA, MUČENJIMA, PLJAČKANJU, UBIJANJU DJECE... TO TREBA PROMTNO IZBRISATI IZ POSTOJANJA!!!!

ado

genocidni krmak

Njegosh

Niko kao Vlah krupno ne laze. Njegos je u vjernicima samo vidio sebe u ogledalu. To je i danas tako.

Nadimak...

okupirani dio BiH,je nastao na genocidu. S toga...i ta tvorevina je genocidna i nacija kojoj pripadaju je ***, znaci *** sve do jednog! I u pravu je pusti vucic...***

Opa, opa, opala

Niko kao Vlah krupno ne laze. Njegos je u vjernicima samo vidio sebe u ogledalu. To je i danas tako. ka Njegosh Malo se educiraj, pročitaj nešto u životu i ne lupetaj. Njegoš je Crnogorac.

***

***

Ipak se kaze

Malo se educiraj, pročitaj nešto u životu i ne lupetaj. Njegoš je Crnogorac. ka Opa, opa, opala Na lovcenu njegos spava, najmudrija srpska glava. A do 1993 svi crnogorski vladari izjasnjavali se kao srbi i milo do 1993. Ipak se ti edukuj.

NEKO NESTO DURADI!

OBAVEZNO UKIDANJE ČEETNIITETA!!! NE MOŽE POSTOJATI VIŠE TVOREVINA ZASNOVANA NA GENOCIDU, SILOVANJU, PROGONIMA, MUČENJIMA, PLJAČKANJU, UBIJANJU DJECE... TO TREBA PROMTNO IZBRISATI IZ POSTOJANJA!!!! ka UKIDANJE ETNIČKE ČEETNIČKEE!!!!

Jadnici

U BiH su največa bijeda tužiteljstvo i sudstvo.Da rade svoj posao jutros bi taj zločinac stevandić več bio uhapšen i popodne osudjen na 5 godina strogog zatvora.Rezolucija je vrlo jasna kad je u pitanju negiranje ili veličanje genocida.

Gost_Radio_Sarajeva

***

/ Najnovije