Skandalozne ideje: Mailovi Putinovog stratega otkrili planove Moskve za Dodika i RS?!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Sad kad Srbi ovo procitaju zakljucak sigurno nece biti, da ih ovaj tzv. filozof iskoristava za svoje ciljeve.

Tuner

***

HAHAHA, kako ste providni!! :))

Onu ideju koju zelite propagirati kao losu rusku, Putinovu, tu ¨otkrije neko preko mailova¨, bozetimene... pa ko vam ovo povjeruje, on je glup ne kao tocak, nego kao betonski blok!

Error

Piše Blic žuta novina u Srbiji al dobro evo i da vjerujemo u vijest.Jeste zato ga drži Zapad na funkciji i njega i Vučića jer znaju da mogu da njih dvojica zakuhaju a Amerikancima i Eu jednako pašu ratovi jer oni se u biti bogate a narod naravno osiromašuje i ubija istim.Mada čisto sumnjam da su zemlje Balkana uopšte zanimljive lično Putinu.Ovi njegovi poltrončići ko zna ko su i na koliko su koraka do izdajstva.

Kako koji...

Sad kad Srbi ovo procitaju zakljucak sigurno nece biti, da ih ovaj tzv. filozof iskoristava za svoje ciljeve. ka Gost_Radio_Sarajeva ...sto se mene tice, mogu slati mailove koliko hod zele. Odvratni su i opasni, i niko ih iskreno ne voli.

/ Najnovije