Skandalozno: Djeca ubijena u opkoljenom Sarajevu na listi ubijenih u Republici Srpskoj

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cinjenica

***

rajvoSa

Jednom sam na nekom portalu iz RS vidio ime druga iz parka, tadašnjeg desetogodišnjeg dječaka koji je poginuo nekoliko metara od mene od gelera granate, a svrstano je bilo među ubijene srbe sarajeva. Tužno je tako nešto čitati …

Tarabici

Oni pisu povjest onako kako se njima svidja a ne onako kako je bilo. Totalno su prolupali i frustrirani su do neba, jer dolazi sve vise na vidjelo prorocanstvo Tarabica.

***

***

OHNO

Zaista su jedinstveni. NIkakvih moralnih normi, nikakvih skrupula. Sta je njima lagat? Nista!

Ostavite našu djecu, duša neka im se odmara

Kako lijepa djeca, predivna naša Sarajevska djeca. Tuga i bol do neba, nikad prežaljeni. Napaćeni i gladni poginuli, od strane agresora koji je divljački granatirao grad. Ostavite djecu, duša neka im odmara i počiva, kako vas nije sramota da ovo radite vi iz zvanične Banja Luke, ništa vam nije sveto.

Ima li kod nas ikakav zakon

Da se sve što ne valja kažnjava. Izgleda da nema

Guest

MI LAŽEMO DA... Branimo ukradeno, oteto... da okaljamo i omrznemo bolje od nas ...da se utješimo u bijedi, da zločin(ce) prikažemo časnim... Jer istina boli!

***

***

Sramite zbog ovakvih laži

Damira Dodika se sjećam i uvijek ću se sjećati, te pamet, tog drugarstva, neobično lijep i harizmatičan dječak. Da ga nisu *****ci ubili, danas bi sigurno bio nešto veliko u ovom gradu kojeg je volio svim srcem još kao dijete. Pokoj mu duši lijepoj. Zašto najbolji odu prerano? Vidi Damire kakva stoka je ostala da živi i zagađuje prostor, a ti otišao prerano....

***

***

Cinjenica

U ratu je poginulo 25000 Srba. Od tog 22000 chetnika. Od preostalih 3 hiljade, jednu hiljadu samo u Sarajevu su ubili chetnici.

333

Mi smo u par navrata kada su nekrofilni minhauzeni poceli da prekopavaju groblja po Sarajevu morali ici da provjerimo da li su nam ukrali dedu sa Lava, koji je nastradao zbog granatiranja Vojne bolnice.

/ Najnovije