Skandalozno: Ambasador BiH u Srbiji traži da se raspiše referendum u RS

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dosadno

Kolicina glupoasti koja dolazi iz ovog entiteta je nevjerovatna stvarno!! Da se hoce ocjepiti vise.... AL nema***

IVA

VRANJS NIJE NI DA OVCE CUVA KOLIKO JE GLUP:):):)

Ljiljan

***

Vic je DDOOOOOBAR

***

Nevjerojatno

Ovo ambasador BiH? Ne poštuje ustav, uređenje i zakone zemlje a predstavlja je?! Propali smo sa ovakvima.

Pitam

Ovo ambasador BiH? Ne poštuje ustav, uređenje i zakone zemlje a predstavlja je?! Propali smo sa ovakvima. ka Nevjerojatno Zaśto se Dodiku sudi a njemu ne??

Ibro

***

A da

se raspise referendum o Vranjesu?

Gile

***

Ehhh

Po mirovnom sporazumu, dogovoreno je da u slučaju ovakvih izjava zvaničnika bilo koja zemlja od potpisnica ima pravo da podnese zahtjev imenovanom Visokom predstavniku da permanentno koristi BONSKE OVLASTI i izvrši zabranu djelovanja. To je u početku odbija Karl Bild i vrlo brzo je smijenjen bio, zatim je došao Carlos Westendorp koji je djelomično sprovodio te zahtjeve, a zatim je došao Wolfgang Petritsch koji je bio oštar po tome pitanju i zamijenili su ga sa Paddy Ashdown koji je bio beskompromisan i država BiH je za njegovog mandata bila u usponu i sve je počelo da štima. Nakon njega dolazi senilni Schilling i pseto Lajčak koji je krenuo u razgradnju BiH. Sve se nastavilo urušavati sa Inzkom koji samo spavao, dok ova NJEMAČKA SELJAČINA mrzitelj muslimana se iživljava sa nacionalistima u BiH.

Edf

***

Fasista

Sta je ba ubleho papanska nista od referenduma za ocjepljenje pa daj bilo kakav referendum hahahahahha kme kme kme

Nadimak

Pa kao je vaš sud pijaca, zašto od našeg praviti pijacu. Pa nije ti ovo Vučičstan.

Odmah ga povući i smijeniti

Ovo ambasador BiH? Ne poštuje ustav, uređenje i zakone zemlje a predstavlja je?! Propali smo sa ovakvima. ka Nevjerojatno

Zdrmex

***

Nepojmljivo

Šta se sve u ovoj zemlji dozvoljava?!

/ Najnovije