Skandalozni Dodik tvrdi: U Srebrenici ćemo sutra predložiti mirni razlaz

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

razlaz? može. platite ratnu odštetu tj. ljudske žrtve, duševnu bol, *****ijalnu štetu nastalu vašim ratnim divljanjem. I dvadeseto koljeno bi zadužili ratnom odštetom.

Da li će te

Predloziti pismenim putem?

Tatar

***

samo skandalozno?! A SRAMOTNO???

***

BiH

Moze vrlo rado, mirno cete se potovariti na traktore i pravac majcica serbija.

BiH

***

***

***

MrziteljPDA

Nemoj Milorade plašiti babu za velikim hašimagom jer je baba vjerovatno vidjela i većeg!

***

***

Riješenje

***

visocica 1662

Ja konjine

071

A hoce li doci na stiklama i u mrezastim carapama? I nositi haljinu i snalice dok to bude izjavljivao? Jer to je jos jedini nacini da neko na njega obrati paznju.

/ Najnovije