Skandalozne poruke Ž. Zovko: Bošnjaci grade mit na genocidu, BiH je propala država…

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Name

Lazes, stalno lazes. Ti si istinski neprijatelj BiH i tako treba postupati prema tebi. Nece ti proci lazi!!

Aaahahhah

Ko je tebe sta pit'o ***...ti znas ko sta gradi i sta je suverenost i drzavnost...samo nam mozes suvremeno zalabrnyat,inace suti i ***..

Inzinjer

Zeljana opet laze. I to opasno laze. Ali, njoj malo sta mozemo, ali ako je ona glasnogovornik Covica, a Covic ima vrlog jarana po kriminalu Bakira, da mozda probamo u nasoj avliji najprije pocistiti smece/izdajnike.

Sto

se frajla skockala,haman ce na shtraftu.Imace je kockoglavi napaljenici.

Koel

Ti si propala treba idi se guzi da nisi nervozna odjebi odavde bit ces od oktobra nacionalana manjina imat ces sva prava

nasvasta

Fuknjara fašistička.

Mile

Bošnje se podigle na zadnje noge. Šta je gospođa Zovko rekla a da nije istina? Ako vas boli istina, tu vam nema pomoći.

BBB

***i nezna ništa drugo da kaže. Odavno je Hr sazrela za tužbu pred međunarodnim sudom za ratne zločine !

Guest

Guest Ma kad si ti propala u svom licnom zivotu neka sve ide k vragu. Seljanka poistovjecuje drzavu BiH sa sobom. Zastava BiH se viori na East Riveru,a tvoje gace ????

Neum

Dodzi malo do Neuma da nam se ***

KVISKO

STAJE MUSLIMANI ISTINA POGADJA VAMA JE NAJ GORE KAD VAM KAZU KAKVISTE SRAMITE SE NA NEVINIM ZRTVAMA PRAVITE SVOJU PROPAGANDU O UGROZENOSTI

Celo

Glupaco, katolici u Bosni zive bolje nego pola Hrvatski drzavljana

BRKO

Lazes, stalno lazes. Ti si istinski neprijatelj BiH i tatreba https://www.reebizla.com/kako-zaustaviti-proljev/postupati prema tebi. Nece ti proci lazi!! ka Name STAJE *** ISTINA BOLI

A

JEDINI PRAVI HRVATI ZA ZELJANU SU HDZ HRVATI. OSTALI - NULA. FUJ Z E LJ A N A. LAZIMA KOJE PRAVIS SE NE GRADI VEC RAZVALJUJE ZIVOT. BIH IMA SNAGE, UGLEDAJ SE NA PLENKIJA.

Bilo je ljeto

Bilo je ljeto,a Zeljana i ja mladi.Kemija je pala na prvi pogled.Nakon zabave posli smo na Gradac i na klupi vodili ljubav skoro cijelu noc.Ujutro pred svanuce poceli smo razgovarat i iznenada me upitala zbog cega sam obrezan.Rekoh joj ,jer tako mi je bio otac i svi moji preci,a ona se skoci i ljutito viknu "majko moja sta uradih " te pobjeze vicuci "gospe moja spavala sam sa balijom",a ja se obukoh i lagano svojoj kuci.Cesto o tome mislim i nadam se da nije to razlog sto mrzi moj narod,jer dok smo se voljeli bila je vrlo sretna i to vise od nekoliko puta.

HEPA

...ova žena = zlo...KPKAHKA...

Habuhabuhabu

Govori kako je iz Mostara ali se ne pohvali da joj je u kući bila škutorija. Joj, kume majko draga. Sad mi je drago što više nije BiH ambasador.

TNT

Željana Zovko se je morala dobro saget g.McAllisteru Šefu Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta, te je tako na taj nacin uspjela da ubaci pojam Konstutivnost u jedan zvanicni EU dokument. To je bio ujedno jedini nacin da se u tome uspije, znaci... nekim starim dobrim provjerenim metodama.

gost

STAJE MUSLIMANI ISTINA POGADJA VAMA JE NAJ GORE KAD VAM KAZU KAKVISTE SRAMITE SE NA NEVINIM ZRTVAMA PRAVITE SVOJU PROPAGANDU O UGROZENOSTI ka KVISKO Katoliče, ***!!

Mostar

Grade i mit o gradjanskoj multi kulti zemlji otvorenoj za sve i za koju su se oni borili....evo: https://youtu.be/-vn5jWCl3oE

kinez

B I H JE TOTALNO NESPOSOBNA OD KAD SU POSTALI BOSNJACI???? IZMISLJENJI NAROD KOJI NEMA POJMA O NICEMU SAMO O SITNOM TRGOVANJU I LOPOVLUKU.DOK JE SRBA I HRVATA MOZETE SAMO MAHATI USIMA.JOJ JOS AKO VAM DODJE RUJO E ONDA KUD KOJI MILI MOJI.

Panzer

Žena 100% u pravu.Bošnje nevole ISTINU

Avenger

Čuvajte nam Željanu!! Da joj se neko ne na ....e madr za ova vrijeđanja, Bitch, nisi više dobrodošla u BiH. Ovu kozu treba izbaciti iz EU institucija, fašistička qvavevetina!!

Pravda

Da Bog da takav mit imala ti u porodici svojoj

Bos-Sa

Ona je zlonamjerna,i voljela bi da je Hrvatica “orginal”,ali nije ona je jedan nekulturni plagijat gospodja iz Hrvatske,koje se nikada tako ne bi ruzno izjasnjavale o susjednoj drzavi.Moja draga BiH

Opajdara opet jede govna

.

HashimQ

Željana nacionalistička ***, eto joj stava, i iz koje stranke dolazi, Čović joj pleme ***. Nisi više dobrodošla u BiH, *** I ovo je u institucijama EU!! ***

Ale

Lijepe riječi su ukras!

Dd

Lijepe riječi su ukras!

HERCEGOVINA

Izgleda da su vehabije koje su bile savezničke s Al Qaidom u ratu ljute.

SOS

>>Glupaco, katolici u Bosni zive bolje nego pola Hrvatski drzavljana ka Celo<< To je cinjenica, al njima smeta sto ne mogu da komanduju Bosnjacima, kao sto to rade u hrvatskoj, e nece ici, sad ce te imat vlasti koliko vas je po brojnosti 5% vlasti, a ako vam se ne svidja pravac hrvatska svakako su vam i dali drzavljanstvo, a siguran sam da svi vi koji prosipate ovoliku mrznju prema Bosnjacima, radite u Sarajevskom Kantonu.

/ Najnovije