Skandalozne izjave Tadića u novom intervjuu: Ako Sarajevo može - neka promijeni ime RS

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bir

****

Great Bosnia

Vidite, i mi Bosanci i Bošnjaci smo razbijeni u više država, pa recimo tako, istom logikom Sandžak je naš i bit će naš ako se budemo preraspodijljivali, Sandažak je uvijek bio Bosanski. I malo fali da ponovo to bude. Zato Srbi u pamet. Jer je i Vojvodina Mađarska, malo fali da to ponovo bude. Ne talasajte, da ne biste ostali samo na Beogradskom pašaluku kako su vam Tarabići i proprekli. Neće vam Rusija moći pomoći, niko vam neće pomoći. Samo bratski balkanski naraodi su najpreći jedni drugima. I da, genocid je bio i to u Srebrenici.

Gost_Radio_Sarajeva

Zamori me još jedan uhl****vić Mile Lopova. Dugo sam skrolirao do komentara.

Miki

Sarajevo ne zna kud goni , propast od grada i politike.Toliko podaništvo strancima nije normalno!

Ti ...

***

Fishek10

svako trazi neki interes... eno i stanivukovic bio protiv dode a sad mu dodo dodje ko tata.

6d7fe7

Zašto ga ne namamite u Sarajevo i uhapsite

***

... i mirna Bosna!

vrlo argumentisano i pametno!

***

živijo nam goljf

Sarajevo ne zna kud goni , propast od grada i politike.Toliko podaništvo strancima nije normalno! ka Miki štaš, valja očuvat audija jal bmw-a u garage (novogradnja sa kongresnim centrom)...

xxx

***

adi

***

gost

Ma ja, svi krivi samo vi niste. Paćenici jedni.

poturčeni ološ maltretira hrvate

Prijavu je naslovio "Smetnja katolicima Hrvatima u Bugojnu" koju prenosimo. "Poštovani gospodine načelniče Policije, dragi građani! Tijekom proslave svetkovine Tijelova, 30. svibnja. u župi Sv. Ante Padovanskog u Bugojnu grupa mladića, vjerojatno maloljetnih, ponovno je uznemirila okupljene katoličke vjernike na proslavi spomenutog blagdana neumjesnim dobacivanjem i povicima: Tekbir!", započeo je. Fra Pilić je istaknuo kako je posebno žalosno to da ovo nije prvi ni izolirani slučaj u Bugojnu te je dodao kako su se ovakvi stvari događale i ranije. "Tijekom proslave Božića, Uskrsa, Sv. Ante, dakle gotovo svaki put kada se okupi veći broj Hrvata katolika kada su paljeni i kontenjeri zbog čega smo bili prisiljeni postaviti kamere", nastavio je. Župnik je zatim naglasio kako ovakvi nemili događaju dodatno uznemiriju Hrvate katolike zbog ratnih stradanja. "Izazivaju uznemirenost, pobuđuju nelagodu, ali i osjećaj straha. Kao župna zajednica koja je dio Vrhbosanske nadbiskupije uvijek do sada promicali smo vrijednost dijaloga, poštovanja i međusobne suradnje", poručio je župnik te je dodao kako se na tom putu neće umoriti.

Alipašinac C faza

Lijepe riječi su ukras!

1949

***

Iako može nema potrebe

Vas duduk je rekao da je šumska i tako ce ostati. Možete vi mijenjati sva imena koja vam padnu na pamet. Nikad se neće moći izmijeniti zlo koje se učinilo.

king

Sarajevo ne zna kud goni , propast od grada i politike.Toliko podaništvo strancima nije normalno! ka Miki Konju, ko je podanik bio 500 godina? Ko je putinov podanik? Ko ide askerima u Tursku po pare konju glupi i klanja im se?

/ Najnovije