Skandalozan predizborni spot "Ujedinjene Srpske" Nenada Stevandića

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Misko

Vama muslimanima iz BiH nakon 25 godina od Dejtona nije jasno da je vasih samo 23% BiH, a ne cijela BiH, stoga sta vas briga kakve je spot snimio Stevandic? A o cemu prica Bakir godinama? O nekakvoj "gradjanskoj BiH". Ta ideja prolazi na Zapadu jer su zapadne zemlje manje vise tako organizovane. Iza Bakirove tzv "gradjankse" ideje krije zelja za dominacijom BiH mulimana i stvaranje vecinske muslimanske drzave u kojoj bi Srbi i Hrvati bili na marginama svega. Zar nam treba bolji primjer od Komsica?! Niko bolje BiH ne cijepa od Bakira. Davno je od sebe otjerao Srbe i Hrvate. Tome dodajte brojne afere u koje je manje vise upletena SDA godinama. Buducnost "ujedinjene" BiH je blistava!

Guest

Jao jao seljaka i spota. Pa mogo si se bar potruditi malo da to na nesta lici. Smijurija

Neko

Vama pravoslavcima iz BiH nakon 25 godina od Dejtona nije jasno da je BiH međunarodno priznata država. A o cemu prica Dodik godinama? O nekakvoj "samostalnoj RS”. Ta ideja prolazi na Istoku jer je Rusko “carstvo” manje vise tako organizovano sa okupacijom Krima, Južne Osetije.... Iza Dodikove tzv "samostalne RS" ideje krije zelja za stvaranjem velike Srbije u kojoj bi Muslimani i Hrvati bili na marginama svega. Zar nam treba bolji primjer od Biskupa Komarice?! Niko bolje RS ne uništava od Dodika. Davno je od sebe otjerao zapadne diplomate. Tome dodajte brojne afere u koje je manje vise upletena SNSD godinama. Buducnost "samostalne" RS je blistava! ka Misko

Bosna Bosancima

Bosanci svih zemalja ujedinite se - i Krajišnici i Posavci i Podrinjici i Hercegovci ....

Zoran

Bosanci to su muslimani. Vjest nacin da se zavlada BiH jer ako je Madjarska pripada Madjarima, Irska Ircima onda bi po SDA logici BiH trebala da pripada Bosancima. U toj logici ima dosta propusta. Recimo sta cemo sa Hercegovcima? A sta cemo sa 99.99% Srba i Hrvata koji nikad nece reci da su Bosnaci? Javite Bakiru da smisli neku novu taktiku!

Jaranica

Malo da se obrazujete i sami sebi otvorite oci sta se desava u mahali i oko nje: https://www.dnevnik.ba/teme/koga-sarajevo-voli-bazdulj-komentirao-novu-hajku-na-jergovica

/ Najnovije