Skandal u bh. domu zdravlja: Građanima dali pogrešne vakcine?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gradjanima!! Hahahaha

.

Dudek Krivousti Njofra

Kako blentav naslov tipa .. ,u bh gradu,,, piši u Doboju,ili gradu Muje od Doboja..možda i treba s obzirom na AGRESIJU srpstva i hrvatstva..

Dudek Krivousti Njofra

...osim toga SRBI nisi GRADJANI, SRBI SU srbi srpski SRBI...Rvati takodje...

Duduk

Dudek: Hvala ti što si često izvor i biser glupih izjava

đorđe

Spasili im živote od ubojitog eksperimenta i dali im zaštitu od sezonskog virusa. Čestitke radnicima

Šlj

Samo da se odvoje cjepiva za korištenje u veterinarskoj praksi od ovih za ljudsku upotrebu JER ako NPR klasičnu običnu vakcinu-njekciju za ljude greškom daju konju naravno neće imati efekta !!!

@Šlj

To znači da za mnoge koji su primili neće biti efekta

PapeMehlem

Cuje li se sta, hoce li Pfizer sad slati posiljke na cirilici? Samo cirilica srbina spasava.

/ Najnovije