Skandal u BiH: Doktorica sa zastavom Srbije na uniformi radila u domu zdravlja

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Ova srbadija ima neku mentalnu blokadu. Gdje je srbin tu je srbija. Zato i ne mogu ni sa kim

bksdkhjdlkjkdj

Čekaj, kako se to izaziva mržnja nošenjem medicinske uniforme sa bilo kojom državnom zastavom?

6666666

A gdje su HISTORIJSKE zastave RBiH u Sarajevu?

Hahahahahahahah

***

Alfa

Ja jbena Balkana, uvijek neko nekome nesto.Nikad mira ovdje ko da je sve prokleto.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

vgghjhjjkhj

pogani srbi lajete ovo je BOSANSKI PORTAL ovde ste dosli lajat srbi zivotinje pogane pedofilske vere gdje vas popovi krste cim vas kuja srpska okoti ka Bosanac "Ovdje Radio Sarajevo! Smrt fašizmu - sloboda narodu" Đorđe Lukić Turčine tu si samo okupator, mi smo ga osnovali prvom pobedom nad fašizmom, brzo ćemo ponovo ;)

Bosanac

***

Ojgen

***Vice versa

Bosanac

***

Draga

Ja tu nevidim nista loše. Nije nikog vrijeđalo. Samo je nosila svoje obilježje.

Vess

Radio Sarajevo.ba! Čitate li vi ove komentare i kako su se nazvali pojedini koji objavljuju takve komentare?!?? Dajte uvedite malo kontrole i blokirajte takve osobe da nemaju više pristupa (ukoliko možete). Ako ništa ne poduzimate onda i vi učestvujete na širenju mržnje! Na svima nama (normalnim!) je da je sprječavamo!

fkgnlkamgkgk

>>Radio Sarajevo.ba! Čitate li vi ove komentare i kako su se nazvali pojedini koji objavljuju takve komentare?!?? Dajte uvedite malo kontrole i blokirajte takve osobe da nemaju više pristupa (ukoliko možete). Ako ništa ne poduzimate onda i vi učestvujete na širenju mržnje! Na svima nama (normalnim!) je da je sprječavamo! ka Vess<< U pravu ste urednik koji informaciju o doktorici koja ima zastavu susedne zemlje i polovine naroda i entiteta svoje zemlje počinje kao "skandal" izaziva mržnju i netrpeljivost. Pogotovo dok recimo skandalom ne naziva ozbiljne izlive mržnje i netrpeljivosti verskih autoriteta islamske zajednice. Ta talibanska praksa uredničke politike s pravom zaslužuje kritike koje vi kao normalan građanin upućujete. Mnogo mi je lakše kada znam da i među muslimanima ima razumnih ljudi. Ipak ima nade za nas hvala vam ;)

@bosanac

Lijepe riječi su ukras

tito

D aje bila americka ili bilo koja druga ne bi tako reagovali,,kompleks je teska bolest

Samoistina

***

Hahaha

Raspirivanje mrznje zbog zastave Srbije? To samo kod onih koji mrze Srbiju

I ne pogubili sa kakvim monstrumima žive tj sa vam

***

skandal je braniti zastavu!

100ko poturenA

skandal je braniti zastavu!

>>"Ovdje Radio Sarajevo! Smrt fašizmu - sloboda narodu" Đorđe Lukić Turčine tu si samo okupator, mi smo ga osnovali prvom pobedom nad fašizmom, brzo ćemo ponovo ;) ka vgghjhjjkhj<< aj ne baljezgaj turčine tupavi....

skandal je braniti zastavu!

>>Radio Sarajevo.ba! Čitate li vi ove komentare i kako su se nazvali pojedini koji objavljuju takve komentare?!?? Dajte uvedite malo kontrole i blokirajte takve osobe da nemaju više pristupa (ukoliko možete). Ako ništa ne poduzimate onda i vi učestvujete na širenju mržnje! Na svima nama (normalnim!) je da je sprječavamo! ka Vess<< ZABRANITI I ISKORIJENITI IS-LA-MSKI NACIZAM!

skandal bi bio da srbi i hrvati

ne mogu nositi svoje PRAVE zastave, a potutututrice mogu geno cidne turkeče! fuuuuuuuuuuuuj-----

Patriot

Hahahah opasan vjerski skandal,pa stvarno su ive bosnje toliko zadojene mrznjom prema Srbima 🙈

Nije to doktorica

***

***

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije