Bratunac: Uhapšen nakon što je prijetio smrću vlasniku lokala na nacionalnoj osnovi

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Covjek

A sta se moze ocekivati od seljackog primitivca koji u sebi gaji samo.mrznju prema drugi Ma !!!

Samo cekati *

SVAKOM cetalju u genocitetu treba ovako vracati...a ne da svaki slino mzoe da nekoga vriejdja sto je Bosnjak, da vrse nuzdu na pragu dzamije, da razbijaju stakla,uriniraju po nasim svetinjama..DOSTA VISE!U mrakus e niko ne vidi pa udri.Taman i da izdahne djubre pa ce se drugi zapitati hoce li i on pokusati.DOSTA VISE PONIZAVANJA BOSNJAKA.Zato vi zelitye unistiti SDA, jer vam smeta u provodjenju scenarija.Mogu misliti kako bi tim povratnicima bilo da ih"brani Forto,radoncic, Niksic, Konakovic.."Sve od zla oca i gore matere.Prodali bi ihz a 1000 KM!

Loncic

Kakve veze ima religija sa porudzbinom. Nije na jelovniku i tacka.

Meme

Svinjski burek ne postoji. Koja je to budala pa to traži !?

Nadimak

Po nekim od komentara se vidi kako čtateljska publika nasjeda na pogrešno plasiran naslov teksta. Umjesto da redakcija portala u naslovu istakne kako su bile prijetnje smrću i prijetnje batinama, ili pokušaj fizičkog nasrtaja na ženu, oni vjerovatno namjerno ističu onaj dio o provokaciji sa svinjetinom, što jeste bitan dio priče ali nije prioritetan kad je ljudski život u pitanju ili fizičke prijetnje. Ovako, oni koji čitaju samo naslove mogu steći detalj da je samo neki interni kafanski, verbalni "nesporazum" u pitanju umjesto konkretnih prijetnji.

Nisu to povratnici to su starosjedioci!

Daj meni 200 KM i njegovu adresu! …. I nece ti vise nikad uci u radnju!

@radikalne fašističke seljačine

Ako hoćete burek sa svinjskim mesom onda idete u radnju koja to prodaje. Od kad možeš kupiti sve u jednoj prodavnici ili restoranu. Jedni imaju ribu, drugi imaju super, treči imaju pite, pizze itd. Kad odeš u slastičarnu isto nemožeš burger ili doner kupiti. Mržnja vas same ubija.

Bosanac

Genocidne zlocinacke zivotinje laju prijete pocele su **

Djeca neka ti dočekaju u Njemačkoj ovo isto

Lijepe riječi su ukras!

Duduk

Ova govna iz dijaspore stalno prave problema. Sve su to patriote koje vole BiH a djeca im nezna Bosanski jezik a 92 štura. Treba li su da skoče Srbi koji su bili tu i da izbace ovo dijasporsko govno pa onda pozvati policiju.

Bosanac

Kazne za vredjanje na nacionalnoj osnovi kazu stroge dodik laje vrijedja svaki dan ja vam zakona

Pa visite, braco draga, i po ovome da vise ne mozemo zajedno i treba se rastajati dok je jos NA VRIJEME...

.

Dodik je za tebe mala maca, pa te opet niko ne kaznjava, a seres ovdje i vrijedjas nemuslimane kao krmak.

Kazne za vredjanje na nacionalnoj osnovi kazu stroge dodik laje vrijedja svaki dan ja vam zakona ka Bosanac

Dajmi Berize 200 KM i vraticu ti 400 ako ti ikad vise unidje u radnju!

.

Gh

Lijepe riječi su ukras!

Guest

***

Pipi

***

/ Najnovije