Skandal ili novi gaf na HRT-u s Draganom Čovićem u glavnoj ulozi

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pero, papir & tastarura

Ma novinari su barabe. Samo lažu i zakuhavaju i pišu ono što će im se isplatiti. Izvinjavam se rijetkim poštenim i profesionalnim.

Prelivoda Parazit

Ko samo moze vjerovati ovom tipu?

Gost

Ja, i...

Qq

ZNAS KADA CES BITI CL. PREDSJEDNISTVA - NIKAD.

Alo komsija

Jos jedan koji nosi odijelo od nekoliko hiljada maraka, vozi se dzaba u skupom autu i nista neradi sem za svoj dzep.

Bagra

Po Zagrebu vrlo lukavo i pokvareno spletkario protiv Zdravka Mamića.

ma namoj

ima hrt pravo da potpiša čovu kako hoće, svi znaju tko je u predsjedništvu

VLADO

ZALI TE SE VI VASEM RAHMETLI ALIJI KOJI JE DAO SRBIMA POLA BOSNE NA GENOCIDU.A OVO OSTALO VAS NIJE BRIGA I BEZNACAJNO JE. KAD STE PROGLASILI DA STE BOSNJACI A NE BOSANCI SVE JE KRENULO NAOPAKO.ZATO KRIVITE VASU POLITIKU.

Šnjoki

Dnevna doza antidepresiva za šnjoke

Pero

Postat ce te gaan u Europa turci

Štatebriga

Vi novinari Radio Sarajeva ste stvarno opterećeni Čovićem, ali najviše ste opterećeni Pelješkim mostom. Stvar je ovakva, most je napravljen. Bosna i Hercegovina je nikakva država, na vlasti su kriminalci, tonemo sve dublje i dublje u krizu, ljudi napuštaju zemlju, nikoga nije briga. Nema nitko želje da pokrene išta na bolje. Najbitnije je da su prepucavanja na nacionalnoj osnovi. Dno dna.

/ Najnovije