Skandal: Dušanka Majkić prijeti ruskom agresijom na BiH?!

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Jest grdna.......

Guest

Evo svinjski se vrat javlja. Zašto ovo svinjce *u RS'u i ne podijele njenih 80 kila kotleta *. To bi bilo prvi put nesto pozitivno o njoj!! *. *joj se u vrat!!!!!!!

qweat

o * ruzni *najruznije stvorenje na balkanu i sire na sve lici samo na zensko ne lici *ti rusija *

@Ljiljan

Koji skandal vi pričate ona ko popularna i slavna ličnost može da govori i piše šta hoće i vi se netreba bunit. A sad se vi pitate zašto je popularna osoba? Neznate e ja ću vam reći glumila je u horor fimovima i to bez maske. I vi koji ste protiv nje pazite da vam ne dođe u san brrr evo upiša se od straha

.

gu*ica od babuna

Sarajvo

Haaaa, draaagaaa Dušanka, nemoj pričat bona?! De hajd sjedi ba, da nam skuham kahvu da popijemo, pa mi sve ispričaj šta je "Moskva" poručila! Samo mi bona dušo reci kakvu kahvu piješ jel s vatrom Il bez vatre? Moja Dušanka, kako te bolan nije sramota, i tebe i sve ostale guzonje i prdonje, tolike pare uzimati a ništa ne radite? Onolika mladost ode u inostranstvo zbog tebe i takvih ko što si ti, i vaši i naši sram te bilo godina!

Guest

Ona je jedna obicna seljanka bez moci.Nju ne pita niko nista.

Fgt

Raspadala se dabogda a ne mogla se raspasti. Spodobo odvratna, ubila se za horor filmova

@Ljiljan

ČESTITKE PUTINU , JOŠ REPUBLIKU SRPSKU DA PRIZNAMO KAO DRŽAVU ka PUTIN<< RS ĆE BITI DRŽAVA KAD JA POSTANEM KAPETAN BELE LADjE

Dla

E baš Putina svrbi gu.ica za tebe i i ovaj mikro komadić Balkana. Sitniš smo mi, znaj.

Sarajvo

Ja lično nemam ništa protiv Srba a ni Hrvata samo bolan hoću živjet u miru! Ne znam samo šta oni sebe Srbi zamišljaju i šta hoće od nas?! Pa valjda normalan čovjek kad pogleda, i Hrvatska i Slovenija su danas u EU, a gdje smo to mi Hrvati od juna ove godine ulaze i u Šengen a sledeće godine u EURO zonu pa to je Bogu za plakat! Do prije 30 godina smo svi bili u Jugoslaviji, a danas smo razlika nebo i zemlja! Trebalo je poslušati Slovence 1989 godine i prihvatiti njihov plan za SFRJ Evropa zdaj! He moj Bože! Živi svoj život, eto ti i tvoja Republika Srpska, al de hajmo ko sav civiliziran svijet malo u napredak s ne samo ići unazad!

X

Sto joj objavljujete sliku, *vas *? Stavi crnu kocku umjesto nje, postedi nas ove *!!!

Genocidasi

***TE *I RUS STA MISLIS DA ONI MOGU DA PRIJETE I KOMANDUJU SVIJETU PAZI *DA NE *NA VRBI. *TI PUTKO **AKO UOPSTE IMAŠ JER PITAM SE KO BI ****.

Nakitu mijasi

Hahahaha pa prijetili su nam i zahebaniji od ove spodobe pa gdje su sad? Rusi, k'o i srbi, heroji kad je 100:1, a i taj 1 mora biti goloruk. Idi okupaj se

Vojska i naoružanje iz Srbije ulaze u RS ;-))

Vojska i naoružanje iz Srbije ulaze u RS ;-)) kamioni voze na rastojanju od 15km idu autoputom za zagreb pa preko novoizgrađenog mosta ulaze u suverenu republiku srpsku. hrvatski carinici samo mahnu rukom i viknu; voooooooooooziiiiiiiiiiii miiiiišškooooo! hehehe,,, brčkooo, mirno spavaj, brčkoooooo ;-))))

Pitamse

Je li ovo */*ikad itko *? Zsista neznam i je li moguce da jest,a ako jest koliko puta ?

Svi gradjani BiH neka se dobro zamisle!!!

Kako je samo bosanski narod glup i naivan! Zasto pusta da ih ovakve karikature predstavljaju i vuku za nos?! Zbog ove izjave, prijetnje sigurnosti drustvu, zajednici, pojedincu, drugom i drugacijem, svi bi trebali podnijeti krivicnu prijavu protiv ove osobe! Ja cu je podnijeti, u svoje ime, ime svoje porodice, sve djece ove drzave, jer, ovo je direktna prijetnja javno izrecena od osobe koju, na zalost, svi mi placamo, kad smo glupi! Zbog ovakvih psihopata, ukoliko se ne djeluje, prijeti i nama u Bosni i Hercegovini isti scenario kao i Ukrajni!

Hahahahahaha

Hahahahahahahahahahahahhahashahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahaha

BHRealnost2022

Cvijanovicka je za Dusanku Majkic, Bred Pit

K

Sve nas na svijetu mati rodila,samo je tebe ćaća! Zali Boze sto je kod nas putko ime za konja a konj je plemenita zivotinja !!Znala sam da su Srbi lud narod al ovoliko nisam,mora da ga pravio Milojko a tebe grof Drakula

/ Najnovije